Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Már a március 15-i hétvégére készülnek Eplényben

2013.03.08. 2013.03.11. Intersport Síaréna | frissítve: 2013.03.11.

Az előrejelzett lehűlésnek köszönhetően még ebben a szezonban újra düböröghetnek majd az eplényi Síaréna hóágyúi. A cél, hogy egy igazán jót lehessen síelni a Bakonyban is hosszú hétvégén, amely a már hagyományosnak számító "Nemzeti Csúszással" indul március 15-én reggel.

FRISSÍTÉS (2013-03-11)

A napokban sajnos eléggé megváltoztak az előrejelzések. A hideg sokat késik és ez keresztülhúzta az eplényi Síaréna dolgozóinak számítását. Így az a korábban megjelent, alábbi hírben szereplőknél kevesebb pálya és felvonó üzemel majd.

Tegnap be is zárt a síterep és majd csak pénteken nyit ki újra. Péntektől biztosan nyitva lesz az 1-es és az 1/b, de valószínűleg a hetes pálya is.
2013.03.08-i infók alapján:

Biztosan nyitva lesz az 1-es, az 1/b, a 6-os, 7-es, a T1 pályánk, valamint a freestyle park összesen több, mint 3 km hosszban. Ha beválik az előrejelzés, akkor kinyitjuk még a 2-es, 4-es és a T2, T3 pályákat is további 1,5 kilométer hosszúságban. Biztosan üzemel majd a négyüléses, az 1-es, a 2-es csákányos és a T1 felvonó. Ha sikerül megnyitni a 4-es pályát, akkor beindítjuk a 3-as csákányost és a T2 felvonót is. Tehát teljes üzemben működünk majd, várakozás nélkül lehet síelni a csodálatos tavaszi levegőn.

Természetesen a síbérleteket friss tavaszi áron kínáljuk. 20% kedvezményt adunk minden síbérlet árából. Ráadásul aki 15-én három napos bérletet vesz, az kap egy ajándék napot, melyet a következő szezon elején is felhasználhat december 22-ig.

A hosszú hétvége a mára már hagyományosnak számító „Nemzeti Csúszással” indul március 15-én reggel. A Szent Sólyom négyüléses felvonóba a székely kapun keresztülhaladva szállunk be. Majd a hegytetőről indulva, hosszan kanyarogva ér le a zászlós menet, mellyel kezdetét veszi a három napos nemzeti síelés.

A szezon legnaposabb síelős hétvégéje lesz, kiváló alkalom kimozdulni. A télen felhalmozott hóréteg vastag, így számításaink szerint március 24-ig nyitva leszünk. Nem is beszélve a friss porhóról, amit jövő héten készítünk.

KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.