Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Már javában épül az új 2 üléses felvonó Eplényben

2017.07.15. sielok.hu

Az új felvonó a már meglévő A7-es, és annak 500 méterrel való meghosszabbítására épül. A felvonó így közel 1 km hosszú lesz majd, és elősegíti az Audi Sport 4 üléses sífelvonó tehermentesítését. - jelentette az Eplényi Intersport Síaréna.
Fotó: siarena.hu
Fotó: siarena.hu
Az A7-es pálya teljesen megújul: 20 méter szélesítést és 500 méter hosszabbítást kapott. A már meglévő 2-es csákányos felvonó marad a helyén, így ha csak a pályarendszer felső részén szeretnél síelni ezt is megteheted! Az új felvonó az új szakasz aljától fog indulni, és egészen a hegytetőig visz majd. Ezáltal létrejön Magyarország leghosszabb és legszélesebb családbarát kék pályája, amin végig ülős felvonó halad!

A felvonó Ausztriából érkezik, és a szétszedése már megkezdődött 2 héttel ezelőtt, ezen a héten pedig megérkeztek az alkatrészek Eplénybe. Oszlopok, székek, motorok, pillérek kavalkádja látható a völgyben, és a jövő héttől kezdve minden a helyére kerül a hegyen. Az A7-es pályán pedig már meg is kezdődött az oszlopok alapjának megépítése. További infók és képek a Síaréna honlapján 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.