Március 1-től újra lehet síelni Eplényben!

2022.03.01. 2022.03.02. Bata Attila | frissítve: 2022.03.02.

Ma délelőtt 10 órától ismét lehet síelni az eplényi pályán. Az elmúlt napok sikeres hóágyúzása után teljes hosszában elkészítették az A1-es pályát. Ma 10 és 18 óra között üzemel a síterep, a négyszemélyes felvonó szállítja a síelőket.
A Síaréna Vibe Park az alábbi közleményt tette közzé közösségi oldalán:

A tavasz első napja megajándékozott minket annak a lehetőségével, hogy újra munkába állíthassuk hóágyúinkat, és lehetőséget biztosítsunk a síelésre és snowboardozásra - reméljük, még egy jó ideig!

NYITÁS: 10:00

Ideális időjárási körülmények várnak ránk az elkövetkezendő éjjeleken, és mi addig dolgozunk minden erőnkkel, amíg azt a hőmérséklet lehetővé teszi!

Gyönyörű, friss, vastag hóréteg borítja az A1-es pályánk teljes, több mint 1km-es hosszát, és csak arra vár, hogy újra a rendelkezésetekre álljon, örömmel síelhessetek rajta!

A Síaréna Vibe Parkban készpénzzel nem, de bankkártyával, illetve belépőkártyádként is szolgáló Festipay kártyáddal minden további nélkül tudtok fizetni!

A belépőkártyákért 500 Ft kauciót számolunk fel jegypénztárunkban, melyet a a síelés végén a kártya ellenében visszaváltunk. Megértéseteket köszönjük!

Várunk benneteket 10-18 óra között:
• A1-es és T1-es pályával, a 4 üléses felvonónkkal.
(Fontos! T1-es tanulópályánk csak oktatással, tanulópályajegy megváltásával használható! Kérünk, csak az oktatás ideje alatt tartózkodj rajta!)
• oktatással
• kölcsönzéssel
• Kemencés Falatozóval

Folyamatosan követjük a kormány által hozott rendeleteket. Jelenlegi jogszabályoknak megfelelően a Síaréna Vibe Park védettségi kártya nélkül látogatható!
Az Időkép webkamera képe ma reggel az eplényi pályáról

Síbérlet kedvezmény az ünnepi hétvégére

A március 12-15-i hétvégére minden 4 napos normál bérlet 30% kedvezménnyel lesz megvásárolható (felnőtt, senior, diák és gyerek is)! Ha szeretnéd kikapcsolódással, feltöltődéssel, és sportolással tölteni a hosszú hétvégét, akkor vedd meg most felnőtt bérletedet 26.900 Ft helyett 18.830 Ft-ért!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.