Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Márciustól 20 %-os kedvezményt adnak Eplényben

2013.02.28. Intersport Síaréna

Márciustól 20 %-os kedvezményt adnak Eplényben A naptár szerint ugyan itt a tavasz, de síelni még mindig lehet a Bakonyban! Sőt! Márciustól 20% kedvezményt adnak Eplényben síbérletek árából.
6483 méter pályán lehet síelni. Nyitva van az 1-es pálya, az 1/b, az 1/c, a 2-es, a 2/b, a 3-as, a 4-es, a 6-os, a 7-es a T1, a T2, a T3, a T4, a T5, a T6 és a freestyle park. A Szent Sólyom négyülésessel együtt 6 sífelvonó üzemel Eplényben, így várakozni biztosan nem kell a lifteknél. Ragyogó napsütés, friss tavaszi a levegő.

Hétvégén az éjjeli mínuszokban hóágyúznak, friss tavaszi porhóval gazdagítják a pályákat. Éjjelente ratrakolnak, a pályák reggelre kifagynak, napközben viszont kicsit kásás a felszínük.

Az 1-es, az 1/b, a 4.2-es, a 6.3-as, a 7-es és a T1 pályákon (összesen: 3046 méter) még mindig szép vastag a hóréteg, jól síelhetők. A többi pályákon helyenként kopott a hó, de ezek is síelhetőek. Frissülj fel a tavaszi levegőn a Bakonyban! Irány Eplény!
KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.