Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Maribor-Pohorje: friss hó és újabb pályanyitások

2015.02.02. sielok.hu

Maribor-Pohorje: friss hó és újabb pályanyitások Jól kezdődött a február Szlovéniában is. Ahogyan hazánkat, úgy a környező országokat is elérte az utóbbi napokban a nagy havazás. A magyarok által egyik legtöbbet látogatott szlovén síterep, Maribor-Pohorje is jelentős mennyiségű friss havat kapott, egyre több felvonó és pálya üzemel.
Mint arról már korábban is cikkeztünk, a síterep üzemeltetését átvette az idei szezonra a helyi közlekedési társaság, akik mindent elkövetnek, hogy Pohorje továbbra is népszerű télisport központ maradjon. Az időjárás a gyenge szezonkezdet után egyelőre nekik kedvez, az utóbbi napokban a sípályán mért legnagyobb hótakaró 40-ről 70 cm-re hízott, így már biztos alap képződött ahhoz, hogy újabb és újabb pályákat nyissanak meg!
Nem csak a hegyek, hanem Maribor városa is behavazódott
Nem csak a hegyek, hanem Maribor városa is behavazódott
Jelenleg a következő pályák tartanak nyitva: 1, 3, 5a, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24.
Működő felvonók: A (kabinos), C/D/R ülős, F/H/J/K/L/M/N/Q1/Q2/P húzóliftek.
A sokak által kedvelt "Areh" oldal és a Pisker II-es ülőlift
A sokak által kedvelt "Areh" oldal és a Pisker II-es ülőlift
A síterep két oldala (Bolfenk és Areh) között a síbuszok menetrend-szerint közlekednek, de remélhetőleg hamarosan sítalpon is át lehet majd csúszni az egyikről a másikra! Az 1-es pálya teljes hosszában nyitva van, azaz a kiskabinos lift felső állomásától egészen a völgyállomásig síelhető! Szintén működik Areh oldalon a "Pisker II" hatszemélyes ülőlift a hozzá tartozó széles sípályával!

Esti sízés szerdától-szombatig lehetséges 20 € ellenében a villanyfényben úszó 1-es, piros jelzésű völgypályán este 6 és 9 óra között.
Esti síelés a villanyfénnyel megvilágított, 700 méter szintkülönbségű sípályán
Esti síelés a villanyfénnyel megvilágított, 700 méter szintkülönbségű sípályán
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Forest Hotel Videc csillagcsillagcsillag
Újszerű, 3 csillagos hotel a maribori kiskabinos lift felső állomása közelében, 300-500 méterre a sípályáktól. A vendégek kedvezményesen használhatják a szomszédos Bolfenk WellNest Centrum szolgáltatásait!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Hotel Habakuk csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
A 2022/23-as síszezonra teljesen megújult luxushotel Maribor-Pohorje völgyállomásától 100 méterre. Szolgáltatásai: hatalmas wellness részleg medencékkel, szaunavilág, fitneszterem, étterem.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Bolfenk csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Bolfenk szállodai szobákat kínál többféle méretben a maribori kiskabinos lifttől 300-500 méterre. A központi épületben medence és szaunavilág található, valamint az éttermében lehetőség van reggelis/félpanziós ellátásra is.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.