Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Készpénzmentessé teszi a Mastercard a kitzbüheli világkupát

2020.01.23. (x) szponzorált cikk

A fizetéstechnológiai cég segítségével teljesen készpénzmentessé válik a Hahnenkamm versenynek otthon adó Kitzbühel, és a szakértők szerint a következő öt évben számos síparadicsom követheti az osztrák város példáját.
Világkupa futam Kitzbühelben - fotó: Hahnenkamm facebook
A Mastercard ma bejelentette, hogy az idei Hahnenkamm versenyre már teljesen készpénzmentessé válik Kitzbühel városa és számos technológiai újítással is találkozhatnak az ide látogatók. A Mastercard és a LAKS Pay egy olyan hibrid prepaid kártyát bocsát ki, amellyel nem csak fizetni tudnak a kártyabirtokosok, de amit a sípályákon, a sílifteken, a közösségi közlekedés során, sőt a hotelekben is használhatnak majd.

Az idei verseny kapcsán a Mastercard egy tanulmányt is készített Prof. Dr. Sascha L. Scmidt, a düsseldorfi WHU – Center for Sports and Management igazgatójának vezetésével és további 46 nemzetközi sí iparági szakértő bevonásával. A tanulmány alapján a technológiai fejlesztések kulcsszerepet töltenek be a téli sportok jövőjében, hiszen amellett, hogy növelik a versenyzők biztonságát és segítik a hatékonyabb felkészülésüket, hozzájárulnak a sípályák környezetének megóvásához.

„A Nemzetközi Síszövetség (FIS) és a teljes iparág számára nagyon fontos, hogy a téli sportok a technológiai fejlődés élvonalában maradjanak, hiszen elsődleges szempont, hogy a sportág szerelmesei minél több örömet találjanak a síelésben és minden mást, így a vásárlásaikat is a gyorsan és kényelmesen intézhessék. Ugyanakkor oda kell figyelnünk a fenntarthatóságra és a téli sportoknak otthont adó hegyek védelmére is. A FIS ezért is támogat olyan projekteket, mint a mesterséges hótermelés, vagy az alpesi elektromos járművek és a szén-dioxid-semleges üdülőhelyek fejlesztése. Úgy látjuk, hogy a technológiának ebben is megkerülhetetlen szerep jut majd.”

„A Hahnenkamm versenyek mindig is a csúcstechnológia élvonalát jelentették és az együttműködésünk során a Mastercard már a kezdetektől számos fejlesztéssel járult hozzá ahhoz, hogy az itt élők és a versenyre érkező turisták számára modern fizetési környezetet biztosítson.”- mondta Rose Beaumont, a Mastercard európai kommunikációs vezetője.

A Mastercard január 22-én, 12 órakor #RaceToTheFuture címmel tartott beszélgetést a Hahnenkamm versenyek előtt. Ennek során Dr. Sascha L. Schmidt, a tanulmány szerzője bemutatta az eredményeket, majd egy kerekasztal beszélgetéssel folytatódott a program a korábbi alpesi sí bajnokok, Aksel Lund Svindal és Daron Rahlves, a paralimpiai biatlonista Verena Bentele, valamint a játék- és szimulációs programtervező Johanna Pirker részvételével. A beszélgetést Jeannette Liendo, a Mastercard európai marketing igazgatója vezette.
Race to the future
Race to the future
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Hotel Pension Alta Vista csillagcsillagcsillag
Családias hangulatú panzió a Wildkogel-Arena síterep közvetlen közelében. A szobák többsége 2013-ban fel lett újítva, mindegyikhez külön fürdőszoba és TV tartozik. További szolgáltatások: WIFI, szauna, játszószoba, billiárd, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kammerhof
A tradicionális, teljesen felújított panzió felszereltségéhez recepció, étterem (pizzéria), reggeliző-étkező, társalgóhelyiség, parkoló, terasz tartozik. Skiwelt Wilder Kaiser ingyenes síbusszal: 15 perc.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Ludwighaus
A Ludwighaus fiatalos alpesi ház Neukirchen am Grossvenediger központjában, a Wildkogel Arena sítereptől kb. 600 m-re található, de Kitzbühel és Zillertal síterepei is 15 perc alatt elérhetőek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.