Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mátraszentistván a szezon legjobb havával vár a hétvégén

2015.02.19. Sípark.hu

A Mátraszentistváni Síparkban igazán nagyszerűnek ígérkezik a mostani hétvége. Az üzemeltetők szerint a szezon legjobb havával várják a síelőket és a snowboardosokat. A kiváló minőségű havon kívül zenészek koncertjeit is élvezhetik a síterepre látogató vendégek.
A héten minden nap, nappal és éjszaka is hóágyúztunk. Szinte hihetetlen, de a száraz napos időben, még plusz fokban is havat gyártottak a hóágyúink. Hétvégére a szezon legjobb havával várunk mindenkit a Mátraszentistváni Síparkban. Az átlagos hóréteg 70-100 cm és a pályák mentén 3-4 méter magas hódombokat képeztünk. Ennyi havunk még nem volt ebben a szezonban!

Hóágyúzás tegnap reggel mínusz 7 fokban
Hóágyúzás tegnap reggel mínusz 7 fokban
Az összes felvonó és mind a 10 sípályánk üzemel, még a fekete 2-es pályán is tisztességes mennyiségű, nem ratrakolt hó van, lehet rajta síelni minden nap. A 3-as és 4-es, 5-ös pályára sok friss hó került az elmúlt napokban, kiváló minőségűek.
A HócsúszdaPark is nyitva van a havas és műanyag felülettel. A hófánk (snow tubing) sebesen száguld a bátor gyerekekkel.

Lajhárkodós nap a Síparkban
Lajhárkodós nap a Síparkban
A hétvégén gyönyörű napos idő várható. Pénteken és szombaton 9:30-21:00-ig várunk mindenkit, vasárnap 9:30-16:30-ig leszünk nyitva.

Reggeli hóágyúzás
Reggeli hóágyúzás
Szombaton és vasárnap, vendégzenészeink, Zian és Nova élőben, chill out zenéket játszik a teraszon.

Nagyon jó hangulatban telik majd a hétvége, érdemes feljönni.
KOMMENTEK

Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.