Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Mátraszentistvánban bíznak a március 15-i síelésben

2013.03.05. | Frissítve: 2013.03.11. | Szerző: Kőrösi Gergő (sipark.hu)
Mátraszentistvánban bíznak a március 15-i síelésben "Még nem ettte meg a kutya a telet!" A Síparkban rekordmennyiségű havat halmoztunk fel a szezon folyamán, több olyan tartalék dombunk van, melyekből több ezer négyzetméternyi felületre tudjuk pótolni a havat.
A hét második felében tavaszias idő, akár 0 fokos meleg és eső is várható, ezért úgy döntöttünk, hogy a hótartalékainkhoz nem nyúlunk csak majd hétfőn (ekkor jön vissza a hideg) és az eső által megtépázott pályákat rendbe rakjuk.

Reményeink szerint a sok-sok eső (akár 30 mm) ellenére, a jövőhéten újra kiváló pályákon lehet majd csúszni. A pályák közül biztosan megtudjuk menteni a Sípark teljes felső részét, a 4-es hosszú pályát és a 3-ast is. Ezeken méteres hóvastagságunk van. Az 1-es pálya felső része várhatóan péntekig fogja bírni. Jó hír még, hogy most csütörtöktől utószezoni árakkal fogunk tovább üzemelni még a hó kitart és lehet síelni!

Tehát nagyban és nagy reményekkel készülünk a március 15-i hosszúhétvégére, hiszen nem volt még olyan szezonunk ahol a "Sítalpra magyar!" jelszóval ne rendeztük volna meg a kokárdás sízést és a fáklyás nemzeti csúszást!
Lesz ingyenes síoktatás vasárnap, magyar zenék, magyaros ételek, kokárdás sízés, egyedülálló nemzeti színű esti sípálya, valamint idén harmadszorra rendezik meg a Sípark Kupát, pénteken.

Az előrejelzések nagyon biztatóak a jövő hétre, szibériai hideg (akár -10 fok), friss természetes hó és még több friss hóágyúzott hó várja majd a Síparkba érkező vendégeket!

Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 114 vendég és 8 regisztrált felhasználó látogatja.