Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mátraszentistvánban bíznak a március 15-i síelésben

2013.03.05. 2013.03.11. Kőrösi Gergő (sipark.hu) | frissítve: 2013.03.11.

Mátraszentistvánban bíznak a március 15-i síelésben "Még nem ettte meg a kutya a telet!" A Síparkban rekordmennyiségű havat halmoztunk fel a szezon folyamán, több olyan tartalék dombunk van, melyekből több ezer négyzetméternyi felületre tudjuk pótolni a havat.
A hét második felében tavaszias idő, akár 0 fokos meleg és eső is várható, ezért úgy döntöttünk, hogy a hótartalékainkhoz nem nyúlunk csak majd hétfőn (ekkor jön vissza a hideg) és az eső által megtépázott pályákat rendbe rakjuk.

Reményeink szerint a sok-sok eső (akár 30 mm) ellenére, a jövőhéten újra kiváló pályákon lehet majd csúszni. A pályák közül biztosan megtudjuk menteni a Sípark teljes felső részét, a 4-es hosszú pályát és a 3-ast is. Ezeken méteres hóvastagságunk van. Az 1-es pálya felső része várhatóan péntekig fogja bírni. Jó hír még, hogy most csütörtöktől utószezoni árakkal fogunk tovább üzemelni még a hó kitart és lehet síelni!

Tehát nagyban és nagy reményekkel készülünk a március 15-i hosszúhétvégére, hiszen nem volt még olyan szezonunk ahol a "Sítalpra magyar!" jelszóval ne rendeztük volna meg a kokárdás sízést és a fáklyás nemzeti csúszást!
Lesz ingyenes síoktatás vasárnap, magyar zenék, magyaros ételek, kokárdás sízés, egyedülálló nemzeti színű esti sípálya, valamint idén harmadszorra rendezik meg a Sípark Kupát, pénteken.

Az előrejelzések nagyon biztatóak a jövő hétre, szibériai hideg (akár -10 fok), friss természetes hó és még több friss hóágyúzott hó várja majd a Síparkba érkező vendégeket!

KOMMENTEK

Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.