Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Még 6 pályát nyitnak ezen a héten Eplényben

2013.02.14. Intersport Síaréna

Még 6 pályát nyitnak ezen a héten Eplényben A Bakonyban óriási havazás volt az elmúlt napokban, éjjelente pedig rendszeresen hóágyúznak, ezért a héten kinyitnak még 6 pályát Eplényben.
A tömör hóréteg vastagsága 50-120 centiméter, napi rendszerességgel ratrakolnak. Minden idők legjobb hóviszonyai fogadják a Nordica Síarénába érkezőket most és az elkövetkezendő időszakban. Jelenleg is rengeteg pálya síelhető és üzemel hat felvonó, de még jobban rákapcsolnak.

A héten megnyitandó 6 pálya közül a sebességmérő pálya már üzemel, pénteken nyitják a hármast és a T4, T5, T6 pályákat szombaton pedig sokak kedvencét az ötöst. Összesen tehát 7188 méter pálya lesz síelhető szombattól, és 17 különböző útvonalon lehet majd csúszni akár 1927 méter hosszan is, megállás nélkül. Szombattól egyébként összesen hét sífelvonó – élen az ország egyetlen négyüléses síliftjével - működik majd a Síarénában, biztosítva a sorban állás nélküli felvonózást.

Természetesen máshol sem kell majd várakozni, mert nyitva lesz mind az öt vendéglátóhely, és extra jegyváltó helyeket üzemelnek be az étteremben a jegyvásárlás megkönnyítése érdekében. A zökkenőmentes parkolásról pedig az új „Praktikus és Kényelmes” parkolási rendszer, valamint a hatalmas új parkolók gondoskodnak. Az utakat és a parkolókat természetesen takarítják.

Azonban nem csak a pályákon vastag a hó. A napokban leesett természetes takaró kiváló feltételeket teremt a pályán kívüli síelést kedvelőknek. Tökéletes freeride terep. Eddig 32 centiméteres a természetes hóréteg. A meteorológia szerint ma délután esik még egy adag, de aztán egyre inkább tisztul a levegő. Péntektől napos idő van kilátásban, csodálatos alpesi élményben lehet része annak, aki Eplénybe látogat.

KOMMENTEK
csiki csaba | 2013.02.14. 19:37
A tömör hóréteg vastagsága 50-120 centiméter, napi rendszerességgel ratrakolnak!
A fenti megjegyzéshez szólnék hozzá,szerdán egész nap ott voltam,meg sem közelíti a fenti állítást!
Már írtam a facebook oldalon de nem reagálnak,kár mert a tisztesség kifizetőbb lenne!Tisztelettel: Csiki Csaba
Nordica Vili | 2013.02.14. 22:03
Mindkét állítás korrekt és tisztességes..
Holnap is és hétvégén is itt vagyunk, bármikor közösen ellenorizhetjuk az allitasok igazat.
Mi nyitottak vagyunk erre, ha úgy gondolod keress meg.
tux.at | 2013.02.14. 22:21
Helló Csiki Csaba és Nordica Vili !
Én még nem jártam Eplényben ,de kíváncsi lennék erre ,hogy milyen !? Nem kell a háború ,de az kevés amit leírtatok !Kezd Te szerintem a fejtegetést Csabi!
Köszi Csabi, Vili !!!!

tux.at
77butcher | 2013.02.17. 13:18
Üdv,hát szombaton voltam végre....
Mit is mondjak....magyar narancs szerintem....
Lehet kicsit kevesebb ember kellett volna leginkább,a sorbaállásnál biztos....!!!
Van még mit fejleszteni azért...,de köszönjük az igyekezetet is... :)
Nordica Vili | 2013.02.17. 17:43
A csákányosoknál nincsen sor hetvégén sem, legfeljebb 1-3 perc odatotyogás.
Gyere ki hétköznap, és meglátod, hogy a magyar narncs nem egy citrom ízű banán, hanem egy gyönyörűen érett ízletes gyümölcs.

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.