Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Még egy évre megmenekül az alsó-ausztriai síterep

2014.11.21. Bata Attila

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Karlstift (Alsó-Ausztria) síterepén patthelyzet alakult ki, és az idei szezonban már csak karácsonyra és az iskolai szünet idejére nyitnak ki. Nos, annyian szeretnének síelni az idei szezonban, hogy a lelkesedést látva, az üzemeltető meggondolta magát, és beindul a síterep.
Korábban arról írtuk, hogy az üzemeltető, Wolfgang Landl, már évek óta nem tud megegyezni a tulajdonosokkal. Bővíteni és fejleszteni szeretne, új liftet építeni, de ezekhez a tervekhez nem kapta meg a megfelelő támogatást a tulajdonos részéről. Nyáron úgy döntött, hogy az utolsó évadjára már ki sem nyit, pontosabban csak a minimális kötelezettségeit teljesíti, vagyis csak az ünnepekre és a síszünetre nyitott volna ki.

Ilyen hó volt idén januárban
Az ORF szerint a helyi síelők lelkesedése mindent megváltoztatott. A helyiek érdeklődése életben tartja a síterepet az idei szezonra is. Olyan sokan jelezték, hogy szívesen vennének szezonbérletet, hogy ezeket a kívánságokat egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni. És akkor még nem beszéltünk a helyi síiskoláról, amelybe az idei szezonban már 100 gyermek jelentkezett be.

Az üzemeltető tehát bevállal még egy teljes szezont, a jövő azonban ettől függetlenül még teljesen bizonytalan. Az üzemeltető és a tulajdonosok közötti megállapodás nem került közelebb. 
KOMMENTEK

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.