Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megnyílt a szánkó- és sífutópálya a Normafán

2022.12.17. MTI / sielok.hu

Az Anna-réti játszótér mellett megnyithattuk a szánkó és csúszkapályát, kiváló havat találtok rajta! – írja közleményében a Normafa Park. Szánkó kölcsönzés még nem elérhető, de hamarosan az is lehetséges lesz.
Szánkózók a Normafán (Kép: Hegyvidék - Több mint kerület)
Szánkózók a Normafán (Kép: Hegyvidék - Több mint kerület)
A sífutópálya a Szent Anna kápolna mögött, a Szaniszló réten kezdődik és az erdőn keresztül átsíelhető az egykori Sport hotel teniszpályákig. A hó minősége a tegnapi eső ellenére sportolásra alkalmas, de klasszikus gyakorló nyom csak a teniszpályán található. Jelenleg a tervezett sífutó felület kb. 50%-a használható.
Nyitás előtt (Kép: Normafa Park)
Nyitás előtt (Kép: Normafa Park)
Reggel mind a szánkó, mind a sífutó pályán ratrakkal felfrissítették a havat. A mai napon még nem lesz esti világítás, de hamarosan ezt is biztosítani fogják.

A Hegyvidéki Önkormányzat azt írta, hogy a behavazott részek ingyenesen használhatók, de a későbbiekben a Szent Anna-kápolna melletti sífutópálya - hasonlóan más síterepekhez - díjkötelessé válik, igaz, akkor majd a jegyhez a karbantartott és este kivilágított pályán kívül öltözési, zuhanyozási lehetőség is kapcsolódik.
Nyitás előtt (Kép: Normafa Park)
Nyitás előtt (Kép: Normafa Park)
Hozzátették, az Anna-réti szánkópálya, mely a közkedvelt játszótér alatt található, a későbbiekben is ingyenesen használható.

A lesiklópálya még nem üzemel, de remélik, a következő években ott is elkészülhet a felújítás.

Felhívták a figyelmet: a pályák kizárólag saját felelősségre használhatók, a havas területre belépéssel mindenki elfogadja a házirendet, mely a www.normafapark.hu oldalon található.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.