Menü ≡

Megújul az eplényi síterep: mostantól Síaréna Vibe Park

2021.10.15. | Szerző: Intersport Síaréna
„A Síaréna Vibe Park egy üde színfolt a Bakony szívében. Egy remek atmoszférával rendelkező ékszerdoboz, ami megannyi lehetőséget rejt magában az év minden időszakában. Sokféle rezgés rejlik ebben a hegyben, amit egyaránt át lehet élni családi környezetben, de akkor is ha valaki barátokkal, vagy akár egyedül látogat el hozzánk."
h i r d e t é s
Ide akkor is érdemes eljönni, ha éppen nyugalomra vágyunk, de akkor is, ha vad lüktetésre, adrenalinra. A hegy már bizonyította, hogy nem csak télen rejt magában megannyi varázslatot, hanem tavasszal, nyáron és ősszel is. Számos családi-és sportprogrammal, kertmozival, tematikus túrával vártuk a látogatókat, a Síaréna Vibe Park pedig még több vibe faktorral készül az elkövetkező időszakban” – mondja Dr. Paksi Piroska, a Síaréna Vibe Park ügyvezetője.

Októberben családi kézműves foglalkozással, nagy síszezon előtti kőszedéssel, halloween-i tökfaragással vár mindenkit a hegy. Télen a síelésen és snowboardozáson túl az ország legnagyobb Airbagje extra adrenalint garantál majd az igazán vállalkozószelleműeknek. Tavasztól a kerékpárosoké lesz a terep, akár sportként űzi valaki, akár hobbiként, a hegyen biztos, hogy megtalálhatja majd a számításait.

„Kialakítunk egy állandó downhill pályát az extrémsport kedvelőknek, és folyamatos kerékpártúrákat és erdei kirándulásokat szervezünk majd szakképzett túravezetők irányításával. A Sport43 ingyenes kezdeményezéssel összefogva az iskolás csoportokat idén sem hagyjuk ki a legjobb programokból, eddig közel 30.000 gyerek tartott már velünk. A nonprofit programsorozat keretein belül tematikus osztálykirándulásokat szervezünk nekik, libegőzéssel, túrázással, télen pedig térítésmentes síelési és snowboardozási lehetőséggel.
A tavalyi szezonban a téli sportok kedvelői - 73.000 fő -, 116 hóbiztos napon hódolhattak szenvedélyüknek, közel 8 km hosszú pályarendszer, 16 különféle síútvonal, valamint Magyarország legnagyobb kezdő és leginkább családbarát, A7 pályája vár minden sírajongót idén is.
Mindemellett terepfutó központtá is váltunk, és folyamatos tematikus túrákkal - erdőfürdőzés, szarvasbőgés-túra, szentjánosbogár-túra - csalogatjuk a természet szerelmeseit Eplénybe” – folytatja Boós Imola, a Síaréna Vibe Park marketing vezetője.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
„A szolgáltatások színvonalának emelésére törekszik mindenki. A Síaréna is évről-évre bővül, új pályák és felvonók létesültek, folyamatos a fejlesztés. A Vibe Park arra törekszik, hogy igazi négyévszakos központtá váljon, ahol minden időszakban megtalálhatják az idelátogatók az őket feltöltő programokat, átérezhetik a Bakony különleges hangulatát és együtt rezonálhatnak a természettel. Eplény mottója: Sport és pihenés minden évszakban” – mondja Szabó István, az Eplényi Turisztikai Egyesület képviselője.

A Síaréna Vibe Park megújulásával együtt az eplényi vendéglátás is újjászületik: új trendek, minőségi gasztronómiai kínálat minden évszakban, új séf várja az ínyencségek kedvelőit a hegyen.
„Az a csodálatos természeti környezet, ami itt körülvesz bennünket, valamint szolgáltatásaink, programjaink színes palettája szinte már kívánja, hogy minőségi gasztronómia párosuljon hozzá. Terveink közt szerepel, hogy az év mind a négy évszakában változatos eseményekkel és profi vendéglátással találkozzanak majd a hozzánk látogatók. Részben megújuló „gasztro” csapatunk, - élén profi séfünkkel, Fazekas Tamással - kiváló ételekkel vár majd minden éhes sportrajongót, családdal kirándulót, természetjárót és pihenni vágyót. Igazi kulináris utazásra hívunk mindenkit, változatos, minőségi ételekkel, italokkal" – mesél a gasztronómia újításairól Bitter Miklós, a Síaréna Vibe Park gasztronómiai részlegének vezetője.

A Síaréna Vibe Park tehát minden szegletében megújul, színesebb, gyorsabb és különlegesebb lesz.
2021.10.15. 11:17:13 Sansovino
Beütöttem a fordítóba, hogy "vibe faktor". Nem tudta lefordítani.
2021.10.15. 18:49:13 fezso6
Ezt hol olvastad ? "vibe faktor"
2021.10.16. 09:10:21 minerel
amiben sose változik… szöveg az van 😂
2021.10.16. 20:04:09 csabeszka
Bánkutat kéne már fejleszteni, ez lenne Magyarország legjobb síterepe nem Eplény!
2021.10.18. 09:12:51 HofEE
Imádom Eplényt de a VIBE szót valószínüleg a Marketing Bullshit szótár TOP 10 es listájáról vették elö.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »