Menü ≡

Méteres havon csúszhatunk az eplényi síterepen!

2015.01.15. | Szerző: Intersport Síaréna
A múlt heti hideget kihasználva olyan vastag hóréteget ágyúztak a lejtőkre, ami még az ilyen tavaszias hőmérsékletek közepette is kiválóan síelhető. A hó mellett meglepetések is várják a jegyváltókat a Nordica Síarénában.
h i r d e t é s
Bár szokatlanul enyhe időjárás uralkodik ezen a héten, de a 44 hóágyúval felszerelt eplényi síközpontban még mindig csodás hóval várják a síelőket. Az átlagos hóvastagság 40-85 cm az 1-es pályán, ám helyenként még az 1 méteres vastagságot is meghaladja a lécek alatt elterülő, tömör hótakaró. A tanulópályán szintén jó a helyzet, ráadásul még a hetes és az 1/b pálya is nyitva van a Nordica Síarénában.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos és a T1-es oktatólift is, sorban állás nélkül lehet felvonózni. Nyitva tart a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár a hegy tetején.

Ezen a héten meglepetésekkel várják a síelőket Eplényben. Péntektől vasárnapig minden nap kisorsolásra kerül egy Festina karóra azon jegyváltók között, akik a jegypénztárban regisztrálnak.

A hóból és a jóból persze sosem elég, ezért Extrapénteket rendeznek a héten. Ami azt jelenti, hogy pénteken 09:30-tól 22:00-ig tartanak nyitva, ráadásul 40% kedvezményt adnak az este hat és tíz óra között érvényes jegyekre.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »