Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Méteres havon csúszhatunk az eplényi síterepen!

2015.01.15. Intersport Síaréna

A múlt heti hideget kihasználva olyan vastag hóréteget ágyúztak a lejtőkre, ami még az ilyen tavaszias hőmérsékletek közepette is kiválóan síelhető. A hó mellett meglepetések is várják a jegyváltókat a Nordica Síarénában.
Bár szokatlanul enyhe időjárás uralkodik ezen a héten, de a 44 hóágyúval felszerelt eplényi síközpontban még mindig csodás hóval várják a síelőket. Az átlagos hóvastagság 40-85 cm az 1-es pályán, ám helyenként még az 1 méteres vastagságot is meghaladja a lécek alatt elterülő, tömör hótakaró. A tanulópályán szintén jó a helyzet, ráadásul még a hetes és az 1/b pálya is nyitva van a Nordica Síarénában.

Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos és a T1-es oktatólift is, sorban állás nélkül lehet felvonózni. Nyitva tart a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár a hegy tetején.

Ezen a héten meglepetésekkel várják a síelőket Eplényben. Péntektől vasárnapig minden nap kisorsolásra kerül egy Festina karóra azon jegyváltók között, akik a jegypénztárban regisztrálnak.

A hóból és a jóból persze sosem elég, ezért Extrapénteket rendeznek a héten. Ami azt jelenti, hogy pénteken 09:30-tól 22:00-ig tartanak nyitva, ráadásul 40% kedvezményt adnak az este hat és tíz óra között érvényes jegyekre.
KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.