Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Méteres hóvastagság az eplényi 1-es sípályán

2015.02.23. Intersport Síaréna

Rekord hóvastagságot mértünk ma az 1-es sípályánkon. Egy akciónk keretében leástunk a sípályát borító hótakaró aljára. A mérés helyszínén a tömörített hóréteg vastagsága 261 cm volt. Ez a rengeteg hó a kitartó hóágyúzásnak, a helyi mikroklímának és a Nordica Síarénában üzemelő 44 hóágyúnak köszönhető.
Természetesen ez az eredmény nem azt jelenti, hogy mindenhol ilyen vastag a hótakaró a pályarendszeren. A mérés azonban szemlélteti, hogy az 1-es pályánkon milyen óriási a hóréteg. Ez bizony még nagyon sokáig ki fog tartani.

Minden nap várjuk vendégeinket. Holnap 09:30-tól 18:00-ig tartunk nyitva a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonóval és a T1-es oktatólifttel. A sípályák közül a teljes 1-es pálya, az 1/b pálya és a T1-es tanulópálya lesz nyitva. Üzemel síiskolánk, a kölcsönzőnk és Holle Anyó Étterme is.

KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.