Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Méteres hóvastagság az eplényi 1-es sípályán

2015.02.23. Intersport Síaréna

Rekord hóvastagságot mértünk ma az 1-es sípályánkon. Egy akciónk keretében leástunk a sípályát borító hótakaró aljára. A mérés helyszínén a tömörített hóréteg vastagsága 261 cm volt. Ez a rengeteg hó a kitartó hóágyúzásnak, a helyi mikroklímának és a Nordica Síarénában üzemelő 44 hóágyúnak köszönhető.
Természetesen ez az eredmény nem azt jelenti, hogy mindenhol ilyen vastag a hótakaró a pályarendszeren. A mérés azonban szemlélteti, hogy az 1-es pályánkon milyen óriási a hóréteg. Ez bizony még nagyon sokáig ki fog tartani.

Minden nap várjuk vendégeinket. Holnap 09:30-tól 18:00-ig tartunk nyitva a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonóval és a T1-es oktatólifttel. A sípályák közül a teljes 1-es pálya, az 1/b pálya és a T1-es tanulópálya lesz nyitva. Üzemel síiskolánk, a kölcsönzőnk és Holle Anyó Étterme is.

KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.