Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit 23. helyen fejezte be a világbajnokságot

2013.02.11. Magyar Sí Szövetség

Miklós Edit számára befejeződött az alpesisí-világbajnokság, a technikai futamokban már nem áll rajthoz. A magyar versenyző, aki szuper-kombinációban 19. helyezést ért el, a vasárnapi lesiklóversenyen a 23. lett.
A síző érzései felemásak vb-szereplésével kapcsolatban:

“Sajnos Szuper-G-ben a köd miatt félbeszakadt a futam, én sajnos már nem mehettem le, így elvettek tőlem egy esélyt arra, hogy versenyezhessek, és esetleg egy jó eredményt elérhessek. Szuper-kombinációban a 19. helyemmel elégedett vagyok. A lesiklás része egészen jól sikerült, aztán következett a második futam. Mivel egész évben elsősorban a gyors számokra készülök, és azokban versenyzek, a technikai számban, vagyis a szlalomban nem értem el kiugró eredményt, de úgy érzem, kihoztam magamból a maximumot.

Egy decemberi interjú Miklós Edittel
Következett a harmadik versenyem, a vasárnapi lesiklás, amitől sokat vártam. Csalódottnak érzem magam a 23. hely miatt, mert többre vagyok képes ennél. A két nappal korábbi lesiklásomhoz képest a pálya jobban kifagyott, gyakorlatilag jégen kellett mennünk. Jól sikerült haladnom az első szakaszon, mert annak a kanyarjai feküdtek nekem, és így a 10. hely körül álltam. De sajnos sok időt veszítettem az alsó szakaszon, és közvetlenül a cél előtt. Számomra ezzel befejeződött a világbajnokság, óriás-műlesiklásban már nem indulok el. Egy kis pihenés következik számomra, hogy aztán 2 hét múlva ismét jó erőben vágjak neki a Világkupa újabb fordulójának.”

Edit legközelebb február utolsó hétvégéjén, a Világkupa-sorozat meribeli futamán áll rajthoz.

KOMMENTEK
k2golden | 2013.02.11. 16:29
Hajrá Edit, büszkék vagyunk rád!!!
tatt | 2013.02.12. 18:35
Veled vagyunk, szurkolunk Erdélyországból is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.