Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit Bad Kleinkirchheimben versenyez

2018.01.12. Magyar Sí Szövetség

Az alpesi sí világkupa idei első gyorsasági számait rendezik a hétvégén az ausztriai Bad Kleinkirchheimben. Szombaton szuperóriás-műlesiklásban, vasárnap lesiklásban áll rajthoz a női mezőny. Miklós Edit legfontosabb célja, hogy a soron következő világkupákon versenyrutint szerezzen a februári téli olimpiára.
Kép: Region Bad Kleinkirchheim
Kép: Region Bad Kleinkirchheim
Újabb fontos állomás következik Miklós Edit számára az alpesi sí világkupa sorozatban, melynek helyszíne az ausztriai Bad Kleinkirchheim. Legutóbb gyorsasági számban csaknem egy hónappal ezelőtt rendeztek versenyt a világkupában.

Kép: Region Bad Kleinkirchheim
Kép: Region Bad Kleinkirchheim
A szezon eddigi lesikló és szuperóriás-műlesikló versenyeinek lebonyolítását az időjárási körülmények több alkalommal is megnehezítették, futamok és edzések maradtak el a rossz látási viszonyok vagy éppen a pálya alkalmatlansága miatt.

Bad Kleinkirchheimben is törölni kellett az első edzést csütörtökön, mivel az eső miatt puha és kásás lett a pálya, de a pénteki tréninget már meg tudták rendezni. Világkupa versenyt lesiklásból csak két hivatalos edzést követően rendezhetnek, így a szervezők még egy edzést beiktattak ebben a versenyszámban szombatra.

Kép: Region Bad Kleinkirchheim
Kép: Region Bad Kleinkirchheim
Emiatt a tervezettől eltérőn szombat délelőttre került át a szuper-óriásműlesiklás és vasárnap lesz a lesikló verseny.

Miklós Edit, aki egy évvel ezelőtti sérülése után december elején tért vissza, a világkupákon a versenyrutin visszaszerzését tartja szem előtt, célja, hogy februárra jó formában, éremesélyesként versenyezzen a téli olimpián.

A világkupa hétvégi tervezett programja:
Helyszín: Bad Kleinkirchheim (Ausztria)

2018. január 13. szombat, 10:45 (női szuper-óriásműlesiklás) TV: M4 Sport 10.30, Eurosport 1, 11.00
2018. január 14. vasárnap, 11:15 (női lesiklás) TV: M4 Sport 11.00, Eurosport 2, 11.00 
KOMMENTEK
Imre László | 2018.01.12. 18:52
Miklós Edit , elsősorban egyes újságírók kreálta tehetség, szívből kivánom, hogy olimpiai érmet szerezzen , de esélye sincs. Miklós Edit majd megmagyarázza, szokása szerint : friss volt a hó,kemény volt a hó, az elöttem lesikló, a cipőm kötése, ereszkedő köd, túl hideg volt, stb,stb ......
Zozzie | 2018.01.13. 14:02
Elsősorban jobbulást kívánjunk Editnek, az okokat majd ráér később elmagyarázni, ha felépült! A visszajátszásból látszott, hogy csak a szíve és a versenyszellem vitte be a célba, hiszen erőn felül is kitartott. Érthetetlen ami történt...

Szállástippek
Römerbad Apartmanház
2, 4 és 6 fős retró apartmanok Bad Kleinkirchheim központjában, a Römerbad termálfürdővel, valamint a kaiserburgi sípályákkal szemben.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Thermenblick apartmanház
Pályaszállás a Bad Kleinkirchheim-i Maibrunnbahn felvonóitól kb. 200 m-re. A szállás 2-5 fős apartmanokkal rendelkezik. Pár percnyi gyaloglásra található kávézó, pékség, étterem, illetve vásárlási lehetőség is.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Margerithenweg
Újszerű, stílusosan berendezett, 2 és 3 hálószobás apartmanok Bad Kleinkirchheim csodás panorámájú domboldalán, 550 méterre a "Kaiserburgbahn" kis kabinos lift alsó állomásától.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.