Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Miklós Edit Bad Kleinkirchheimben versenyez

2018.01.12. | Szerző: Magyar Sí Szövetség
Az alpesi sí világkupa idei első gyorsasági számait rendezik a hétvégén az ausztriai Bad Kleinkirchheimben. Szombaton szuperóriás-műlesiklásban, vasárnap lesiklásban áll rajthoz a női mezőny. Miklós Edit legfontosabb célja, hogy a soron következő világkupákon versenyrutint szerezzen a februári téli olimpiára.
Kép: Region Bad Kleinkirchheim
h i r d e t é s
Újabb fontos állomás következik Miklós Edit számára az alpesi sí világkupa sorozatban, melynek helyszíne az ausztriai Bad Kleinkirchheim. Legutóbb gyorsasági számban csaknem egy hónappal ezelőtt rendeztek versenyt a világkupában.

Kép: Region Bad Kleinkirchheim
A szezon eddigi lesikló és szuperóriás-műlesikló versenyeinek lebonyolítását az időjárási körülmények több alkalommal is megnehezítették, futamok és edzések maradtak el a rossz látási viszonyok vagy éppen a pálya alkalmatlansága miatt.

Bad Kleinkirchheimben is törölni kellett az első edzést csütörtökön, mivel az eső miatt puha és kásás lett a pálya, de a pénteki tréninget már meg tudták rendezni. Világkupa versenyt lesiklásból csak két hivatalos edzést követően rendezhetnek, így a szervezők még egy edzést beiktattak ebben a versenyszámban szombatra.

Kép: Region Bad Kleinkirchheim
Emiatt a tervezettől eltérőn szombat délelőttre került át a szuper-óriásműlesiklás és vasárnap lesz a lesikló verseny.

Miklós Edit, aki egy évvel ezelőtti sérülése után december elején tért vissza, a világkupákon a versenyrutin visszaszerzését tartja szem előtt, célja, hogy februárra jó formában, éremesélyesként versenyezzen a téli olimpián.

A világkupa hétvégi tervezett programja:
Helyszín: Bad Kleinkirchheim (Ausztria)

2018. január 13. szombat, 10:45 (női szuper-óriásműlesiklás) TV: M4 Sport 10.30, Eurosport 1, 11.00
2018. január 14. vasárnap, 11:15 (női lesiklás) TV: M4 Sport 11.00, Eurosport 2, 11.00 
2018.01.12. 18:52:28 Imre László
Miklós Edit , elsősorban egyes újságírók kreálta tehetség, szívből kivánom, hogy olimpiai érmet szerezzen , de esélye sincs. Miklós Edit majd megmagyarázza, szokása szerint : friss volt a hó,kemény volt a hó, az elöttem lesikló, a cipőm kötése, ereszkedő köd, túl hideg volt, stb,stb ......
2018.01.13. 14:02:11 Zozzie
Elsősorban jobbulást kívánjunk Editnek, az okokat majd ráér később elmagyarázni, ha felépült! A visszajátszásból látszott, hogy csak a szíve és a versenyszellem vitte be a célba, hiszen erőn felül is kitartott. Érthetetlen ami történt...
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »