Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit is lehet az év legnépszerűbb sportolója

2014.12.01. Bata Attila

Idén ötvenhetedik alkalommal kerül megrendezésre a Sportcsillagok Gálaestje, amelyen az sportújságírók szavazatai alapján az év legjobb sportolóit díjazzák. Az eseményen a szurkolók is szavazhatnak, az idei évben végre egy síelő is a jelöltek között, Miklós Edit a nagyszerű olimpiai teljesítménye után.
A listán 171 sportoló neve szerepel, azoké, akik az idei felnőtt világbajnokságokon, Európa-bajnokságokon, a téli olimpián vagy a nemzetközi kupaküzdelmek során értek el kiemelkedő eredményt egyéniben vagy csapatban. 

A november 18. és december 8. között zajló közönségszavazáson szavazhatsz arra, hogy számodra ki az év legnépszerűbb sportembere Magyarországon. Miklós Edit az idén minden idők legjobb olimpiai alpesi eredményét érte el azzal, hogy hetedik lett lesiklásban. 

Miklós Edit Szocsiban (Kép: Kovács Anikó)
Miklós Edit Szocsiban (Kép: Kovács Anikó)
A szavazók között sorsolást rendeznek, a szerencsések részt vehetnek december 18-án, a Sportcsillagok Gálaestjén, ahol az eredményhirdetésre kerül sor. Az eseményt a Duna Tv élőben közvetít.
KOMMENTEK
Chopoker | 2014.12.01. 21:48
A legjobb női téli sportoló cím már idén sanszos, de az év sportolónője címért (ami az idénre szerintem már eldőlni látszik) "többre" lesz szükség majd a jövőben. De már ez is óriási fegyvertény, gratulálok! Ezúton kívánok sérülésmentes és még sikeresebb 2015-öt a lejtőkön!:-)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.