Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit most már könnyebben utazhat a versenyeire

2012.11.14. Bata Attila

Miklós Edit most már könnyebben utazhat a versenyeire Legjobb női versenyzőnk, Miklós Edit ebben a szezonban már a havas utakon is magabiztosan közlekedhet, miután a Weltauto jóvoltából egy AUDI A6 sport kombi segíti a világkupa-eseményekre és tréningekre való biztonságos eljutását.
A legjobb magyar női versenyző az előző szezonban két év kihagyás után tért vissza a Világkupa-sorozatba, és ez év januárjában VK-pontot szerzett a svájci St. Moritzban rendezett szuperkombinációban. Ezzel történelmet írt, ugyanis ő az első női versenyző, és 30 év után az első magyar alpesi síző, akinek ez sikerült.

Miklós Edit lesiklásban a 43. helyre lépett előre a női alpesi sízők világranglistáján. Edit hamarosan a tengerentúlra utazik, ahol rajthoz áll a hölgyek következő Világkupa-futamán, a kanadai Lake Louise-ban, december 1. és 3. között.

Sok sikert az idei szezonban!
Sok sikert az idei szezonban!
Edit a nyáron kétszer is tudott edzeni a svájci gleccsereken, a svájci csapattal közösen. Jó hír, hogy körvonalazódik valamilyen együttműködés a svájci síszövetséggel, amely sok segítséget jelenthet Editnek a jövőbeli versenyzés és edzőtáborozás tekintetében.

Az idei szezon legjelentősebb erőpróbája a 2013-as világbajnokság lesz, amelyet az ausztriai Schladmingban rendeznek. Ennek ellenére a Világkupa-futamok is fontosak maradnak. A lehetőségekhez képest, Edit megpróbál minél több futamon elindulni, minél jobb eredményeket elérni, és kellemes meglepetést szerezni azzal, hogy ismét bejutna az első harmincba. Erre elsősorban a kedvenc számában, a lesiklásban számít a leginkább.

A Weltauto nem csak klasszisunk idei szezonját segíti, hanem az eplényi Síarénát is szponzorálja. Eplényben gőzerővel dolgoznak, hogy az ambiciózus tervek a szezon előtt megvalósuljanak. A tervek szerint a síterep hivatalos szezonnyitó ünnepségét december 15-én tartják.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.