Menü ≡

Miklós Edit St. Moritz-ban gyűjthet újabb pontokat

2015.01.24. | Szerző: Magyar Sí Szövetség
Alpesi sízőnk egykori sikerének helyszínén versenyez a hétvégén. Szombaton lesiklásban, vasárnap szuper-G-ben áll rajthoz. A szombati versenyen a mezőny elején indul, a másodiknak vág neki a versenynek.
h i r d e t é s
Két lesiklóedzésen van túl a női Világkupa mezőnye a versenysorozat következő állomásán, a svájci St.Moritzban. Miklós Edit csütörtökön a 41. helyen, pénteken viszont jelentősen javítva az előző napi időeredményén a 18. helyen végzett. St. Moritz kedves a számára, mivel magyar színekben itt szerezte az első Világkupa pontját kombinációban, 2012-ben. De a pálya vonala ebben az évben más, mint a korábbi futamokon.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
"Már túl vagyunk két lesikló edzésen St. Moritzban. Az utobbi évekhez képest kicsit változtattak a pálya vonalán.Nem mondható egy veszélyes, meredek pályának, de éppen ezért nehéz gyorsnak lenni rajta. Nagyon fontos a gyors léc, melyeket jól kell tudni csúsztatni, minél többet pozíció tartásban (golyóban) kell lenni, és ami nagyon fontos, nem szabad fékezni, elveszteni a lendületet" - nyilatkozta Miklós Edit a mai edzés után.

Fontos! Miután a kettes rajtszámot kapta, Edit a mezőny elején indul a szombati versenyen. Az Eurosport 2 élőben, 10:15-tól közvetíti a versenyt. 
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »