Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hihetetlen kedvező akciók idén Mölltalon

2008.09.23. Stánicz Balázs

Új felvonóra még egy kicsit várnunk kell, ha technikai újdonságokkal az idei szezonban nem számolhatunk Mölltalon, jobbnál-jobb akciókkal annál inkább. Karintia egyetlen gleccsersíterepén míg az árak a völgyben maradtak, addig a sípályák továbbra is 3000 méter felett.
Bár új felvonó és sípálya nem épül Karintia egyetlen gleccsersíterepén, de kedvező téli ajánlatokból nem lesz hiány!

KEDVEZŐBB SÍBÉRLETEK

Kezdjük mindjárt is egy igazi örömteli hírrel: Az idei szezontól Mölltalon 18 éves korig mindenki gyerekjeggyel síel, tehát a középiskolások is! Felnőtteknek ugyanannyiba kerül a jegy, mint tavaly, azaz 37 euróba, gyerekeknek 18 éves korig 18,50 és hat éves kor alatt mindenki ingyen síelhet a napsütötte gleccser széles lejtőin.

CHECK YOUR SKILLS

„Check your skills”, azaz ellenőrizd a tudásod, hangzik a Mölltal gleccserrel szomszédos Mallnitz mottója. A völgyben felvő Köfelefelvonónál vasárnaponként reggel kilenctől egészen tíz óráig képzett síoktatók adnak tanácsot, elméletben és gyakorlatban egyaránt a síelőknek. Mindezt teljesen ingyenesen, de itt még nem érnek véget a jobbnál jobb akciók, ugyanis ebben az időszakban a Köfelelift is díjmentesen használható! Már csak a sífelszerelésre van szükségünk! Mallnitz a Check your skills akciójának keretében igen nagyvonalú, hiszen a sífelszerelést is ingyen adja, amennyiben azt szombati nap során vagy vasárnap reggel nyolc órától elhozzuk a Sport Wolligerből és azt legkésőbb 11 óráig vissza is visszük oda.

SPECIÁLIS CSOMAG ÚJRAKEZDŐKNEK

Az előszezonban, szezonkezdettől egészen december 20-ig, majd április 11-től egészen május 12-ig újrakezdők számára igen kedvező ajánlattal rukkolt elő Mölltal. Méghozzá egy nap síoktatás, sífelszerelés, amihez akár ruhát is adnak és egész napos síbérlet 37 euró! Vagyis úgy is fogalmazhatnánk, hogy a síbérlet mellé ingyenesen kapjuk az oktatást és a felszerelést. A csomag kizárólagosan előzetes bejelentkezés esetén vehető igénybe.

SZEZONNYITÓ

Igaz a gleccser már korábban megnyitja kapuit a hóra éhes téli sportolók előtt, de a hivatalos szezonnyitó október 24-28. között lesz. Az Opening keretében carving tesztpályát alakítanak ki, az Eissee étteremben „Opening menüket” fogyaszthatunk kedvezményes árakon és este a flattachi gleccserpartin vehetünk részt.
KOMMENTEK

Szállástippek
Alpenhotel Badmeister csillagcsillagcsillag
Az Alpenhotel Badmesister a mölltali síterephez legközelebbi szálloda. Kellemes környezetben, nagy parkkal, félpanziós ellátással és számos wellness szolgáltatással (panorámaszauna, finn szauna, gőzfürdő, relax szoba) várja vendégeit!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenblick Panzió
Hangulatos, kényelmes, családbarát panzió és apartmanház a gleccser sífelvonójától csupán 7 km-re, Flattach városkában. Az ingyenes síbusz megállója a háztól 70 méterre áll meg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Kärntnerhof csillagcsillagcsillag
Mallnitz központjában helyezkedik el a 3 csillagos Hotel Kärntnerhof, melynek felújított 2-4 ágyas hotelszobái és 2-10 személyes apartmanjai kényelmes szálláshelyet kínálnak. Ingyenes szauna és infrakabin használat!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.