Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Murcapulco: Murau legvidámabb nyári fesztiválja

2018.05.29. sielok.hu

Murauban idén nyáron ismét megrendezik a már hagyománnyá vált eseményt, a "Murcapulco"-t a Hotel Alpin Murau előtti hídon július 20-21-én. Jelmezes fiúk és lányok mérhetik össze bátorságukat: 14 méter magasságból kell belevessék magukat a jéghideg, hömpölygő Mura folyóba!
Ugrás a folyóba | Fotó: sielok.hu
Ugrás a folyóba | Fotó: sielok.hu
Ha Te vagy a legviccesebben, legmerészebben vagy legprofibban ugró versenyző, esélyed lehet, hogy a zsűri neked szavazza meg az idei Murcapulco vándorkupát és a fődíjat! A verseny 2018 július 21-én, délelőtt 13 órakor kezdődik és egészen estig tart. Ezután veszi kezdetét az ünneplés és a buli!
Idén már 15. alkalommal rendezik meg a Murcapulco-t. Az első években alkalmanként kb. 70 bátor résztvevője volt a rendhagyó versenynek, akik a 14 méter magas hídról a 7 méter mély és kb. 16 °C hideg Mura folyó vízébe ugráltak. A rendezvényre az utóbbi években már több, mint 3000 érdeklődő érkezik, így a versenyt követő éjszakai buliban is garantáltan jó lesz a hangulat.

Murcapulco - az idei fesztivál beharangozó videó
Kapcsolódó infó:
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Hotel-Gasthof Lercher csillagcsillagcsillagcsillag
Osztrák család által vezetett, nagy múltú szálláshely Murau központjában, Kreischbergtől 7 km-re, 4 csillagos igényes szállodai, valamint 3 csillagos kedvezőbb árú szobákkal. Wellness: szauna, gőzszauna, relaxációs terem, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Woody Park csillagcsillagcsillagcsillag
14 hüttéből álló Woody Park üdülőfalu a kreischbergi sípályák völgyállomásától 2 km-re. A 6-9 fős, kétszintes faházak minden igényt kielégítenek, többségükhöz szauna és jacuzzi is tartozik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
FerienPark Kreischberg
Családbarát üdülőfalu 2-8 fős faházakkal, valamint apartmanokkal a kreischbergi kabinos lift völgyállomásától 4-500 méterre. Központi wellness részleg medencével, szaunákkal és pihenőteremmel. Félpanzió külön rendelhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.