Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nagyszerű hóviszonyok az eplényi síarénában

2013.02.21. Intersport Síaréna

Nagyszerű hóviszonyok az eplényi síarénában A Bakonyban megülő hidegnek, a sok-sok hóágyúzásnak és havazásnak köszönhetően kiváló pályaviszonyok vannak Eplényben.
Most összesen több, mint hét kilométer pályán lehet síelni Eplényben. Rengeteg pálya nyitva van, köztük a népszerű 4-es, 7-es vagy éppen a 3-as. Nagy választék várja a Síarénába érkezőket, ráadásul Magyarország leghosszabb lesikló pályája is kipróbálható. Mind a hét sífelvonó üzemel, a négyülésessel az élen. A pályákat minden éjjel ratrakolják, és ha lehűl az idő, akkor egyből hóágyúznak.

Az utóbbi éjszaka is 6500 köbméter kiváló minőségű porhóval gazdagították a pályákat. A tömör hóréteg vastagsága 45-110 centiméter. A pályaminőség kitűnő, mert a hőmérséklet nappal is fagypont környékén marad. Az idő ragyogó, kellemes alpesi hangulatot áraszt.

Az előttünk álló két napon 20-25 centi friss hó várható a Bakony térségébe. Pénteken és szombaton tehát még ennél is csodásabb körülmények vannak kilátásban. Most igazán megéri a Síarénába látogatni! A péntek különösen kedvezményes lesz. Egyrészt azért, mert a hétköznapi jegy sokkal olcsóbb, mint a hétvégi. Másrészt pedig pénteken 18:00 és 22:00 között 40% kedvezménnyel lehet síelni 3414 méter kivilágított sípályán.
KOMMENTEK
kmcsl83 | 2013.02.24. 10:39
Nagyon jó, hogy ennyi hó esett Eplényben. Biztos jókat lehet síelni.

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.