Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nagyszerű hóviszonyok az eplényi síarénában

2013.02.21. Intersport Síaréna

Nagyszerű hóviszonyok az eplényi síarénában A Bakonyban megülő hidegnek, a sok-sok hóágyúzásnak és havazásnak köszönhetően kiváló pályaviszonyok vannak Eplényben.
Most összesen több, mint hét kilométer pályán lehet síelni Eplényben. Rengeteg pálya nyitva van, köztük a népszerű 4-es, 7-es vagy éppen a 3-as. Nagy választék várja a Síarénába érkezőket, ráadásul Magyarország leghosszabb lesikló pályája is kipróbálható. Mind a hét sífelvonó üzemel, a négyülésessel az élen. A pályákat minden éjjel ratrakolják, és ha lehűl az idő, akkor egyből hóágyúznak.

Az utóbbi éjszaka is 6500 köbméter kiváló minőségű porhóval gazdagították a pályákat. A tömör hóréteg vastagsága 45-110 centiméter. A pályaminőség kitűnő, mert a hőmérséklet nappal is fagypont környékén marad. Az idő ragyogó, kellemes alpesi hangulatot áraszt.

Az előttünk álló két napon 20-25 centi friss hó várható a Bakony térségébe. Pénteken és szombaton tehát még ennél is csodásabb körülmények vannak kilátásban. Most igazán megéri a Síarénába látogatni! A péntek különösen kedvezményes lesz. Egyrészt azért, mert a hétköznapi jegy sokkal olcsóbb, mint a hétvégi. Másrészt pedig pénteken 18:00 és 22:00 között 40% kedvezménnyel lehet síelni 3414 méter kivilágított sípályán.
KOMMENTEK
kmcsl83 | 2013.02.24. 10:39
Nagyon jó, hogy ennyi hó esett Eplényben. Biztos jókat lehet síelni.

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.