Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Nagyüzemi módon lopta a síléceket a hütték mellett

2015.02.11. | Szerző: Bata Attila
Nagyüzemi módon lopta a síléceket a hütték mellett Az osztrák rendőrség egy 39 éves lengyel férfit kapott el a hétvégén Schladming környékén. Az illető módszere roppant egyszerű volt. Síléc nélkül felment lifttel a hüttéhez, ott kinézte a legjobb lécet, gyorsan a bakancsára igazította a kötést, majd lesíelt vele a parkolóba és a léc már be is került a kocsijába.
h i r d e t é s
Egy szemtanú bejelentésén múlt az egész, aki már csak azt látta, hogy a lengyel „síelő” napközben beteszi a lécet a kocsijába és elhajt. Sokan nem csodálkoznánk ezen, de a szemtanú ezt gyanúsnak találta és értesítette a rendőrséget. És milyen igaza volt!

A rendőrség megkapta az autó rendszámát és később igazoltatták őt, miközben egy másik síterepre hajtott. Miután kinyílt a csomagtartó, hét pár, drágának mondható síléc került elő. Mellette volt még hat pár síbot, és síszemüveg is. A szervezettség egyik mutatója, hogy a korábban ellopott hat pár lécre már rá is került egy lengyel "léckereskedő" matricája és logója. A lengyel azt is állította, hogy ez a lengyel cégé, a legfrissebb lécet pedig „találta”. Az egész történet hitelességét nagyban rontotta, hogy négy léc eltűnését már korábban jelentették a rendőrségnek.

Rendőrségi kép a lefoglalt lécekről
A rendőrség szerint ezúttal egy szólóban dolgozó tettesről volt szó, aki a zsákmányait az internetes oldalakon értékesítette. A lefoglalt áruk értéke elérte a 4000 eurót (1,3 millió forint).

A rendőrség azt tanácsolja, ha ellopták sportszereinket, akkor azt minél hamarabb jelentsük be, így több esélyünk van arra, hogy a tettest elkapják, vagy megakadályozzák a zsákmány további útját.  
2015.04.04. 12:55:16 turulmadar2015
LOPAS TURRACHERHÖCHE. Mai napon 2015 apr.4 en a Sundance szalloda tarolojabol 5 par lecet loptak el, termeszetesen a legujabb ATOMIC REDSTER SLIII-at, ATOMIC REDSTER FIS SL MARCELL HIRSCHBERG-et, stb.akinek van infoja, kerem hivja a 06306420517et.(gondolom soha nem kerul meg, de a remeny hal meg utoljara.
Koszonom.,
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »