Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nassfeld: hatalmas víztározó épül a következő szezonra

2019.10.28. Bata Attila

Az utóbbi időkben bebizonyosodott, hogy a megbízható hóviszonyok számítanak a legfontosabbnak a síterepek üzemeltetésében. Nassfelden 110 ezer köbméteres víztározót építenek.
Idén ősszel kezdték meg a munkálatokat a Tressdorfer Alm környékén, és a tervek szerint csak a következő (2020/2021-es) szezonban készül el véglegesen az új víztározó.

Az új víztározó 90 méter széles, 230 méter hosszú és a legmélyebb pontján 13 méter mély. Összesen 110 ezer köbméter vizet tud tárolni, amely közel négyszerese a régi tározó kapacitásának. A tervek szerint a tározót 2020 nyarán töltik fel teljesen vízzel és a következő szezontól szolgálja ki a hóágyúkat.

Az új víztározóval és az újonnan vásárolt hóágyúkkal hamarosan teljesülhet a síterep célja, hogy az első hidegebb napok után a síterep főbb pályáit akár 5-6 napon belül be tudják hóágyúzni.
Az épülő víztározó fenn a hegyen
Az épülő víztározó fenn a hegyen
A régi lenn a völgyben
A régi lenn a völgyben
KOMMENTEK

Szállástippek
AKCIÓK (3)
Alpenhotel Marcius csillagcsillagcsillag
Hagyományos alpesi stílusban épült hotel Nassfeld szívében, 1.300 méteren, csak 80 méterre a legközelebbi sífelvonótól! 2-5 ágyas szobák félpanziós ellátással, kis wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ski&Bike Nassfeld apartmanok
A Ski & Bike apartmanok Hermagor nyugodt külterületén találhatóak, a nassfeldi sípályáktól 10 kilométerre. 2,3 és 5 fős apartmanok felszerelt konyhasarokkal, wifivel, igény esetén ellátással a szomszédos étteremben.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Al Gallo Forcello csillagcsillagcsillagSuperior
Az Al Gallo Forcello***superior pályaközeli szálláshely 1.530 m-en Nassfeld olaszországi oldalán mindössze 3-400 méterre az első sílifttől és az osztrák-olasz határtól. Egy-két-három-négyágyas szobák, családi szobák, reggelis vagy félpanziós ellátás, kis wellness részleg, saját síkölcsönző várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.