Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Cserbenhagyásos gázolót keres az olasz rendőrség

2008.12.27. 2008.12.28. Bata Attila | frissítve: 2008.12.28.

Cserbenhagyásos gázolót keres az olasz rendőrség Halálos baleset történt az olaszországi Obereggen síterepén. Két síelő ütközött egymással, az egyik segítségnyújtás nélkül azonnal elmenekült a helyszínről, a másik síelő a helyszínen belehalt sérüléseibe. A rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi az elmenekült síelőt.
Karácsony reggelén egy 51 éves olasz állampolgár 12 éves lányával együtt síelt a Bolzanóhoz közeli Obereggen síterepén. Hirtelen, nagy sebességgel, hátulról egy másik síelő rohant bele. Mindketten a földre zuhantak, a másik síelő felkelt a földről, majd segítségnyújtás nélkül továbbcsúszott. A rendőrség szerint valószínűleg a hátulról érkező síelő könyöke halálos fejsérülést okozott a helyi lakosnak, aki valószínűleg már a pályán belehalt sérüléseibe, saját lánya szemei előtt.

A rendőrség nagy erőkkel kezdete meg a halálos balesetet okozó cserbenhagyó kutatását. A baleset után lezárták a parkolókat, ellenőrzőpontokon keresztül engedték ki a síelőket. A leírások szerint egy harminc év körüli, körülbelül 190 cm magas, kék síruhás síelőt kerestek. Szemtanúk elmondásai szerint a rendőrségnek sikerült egy megközelítő leírást összeállítania a gyanúsítottról.

Jelenleg az összes videokamera felvételeit elemzik, valamint a környék szállodáit járják végig, amely nem egyszerű, hiszen 18 000 szálláshely van a környéken. Az áldozat, aki az egyik helyi vendéglő főszakácsa, fiatal korában versenyszerűen síelt. Az ünnep reggelén lányával indult síelni, kihasználva, hogy ilyenkor még alig vannak a pályákon. A szinte üres pályák ellenére is bekövetkezett a baleset. Az egyik széles pálya meredekebb szakaszára - körülbelül 35 fokos – túl gyorsan érkezett a gyanúsított és a pálya közepén rohant bele az áldozatba.

A baleset időpontjában – a liftrendszer adatai szerint – hatszázan tartózkodtak a pályákon. A rendőrség megkezdte a heti-, és havibérletesek ellenőrzést, akiknek kötelező fényképet és a címet mellékelniük a bérlethez. Utána következik a napijegyesek ellenőrzése, amely sokkal nehezebb lesz, mivel ezeket minden adat megadása nélkül lehet megvásárolni a pénztárakban.

FRISSÍTÉS

A mai napon érkezett a hír, hogy a rendőrség megtalálta a tettest. A vártnál fiatalabb a cserbenhagyó, egy tizenhatéves fiút sikerült megtalálni az elkészült fantomrajz alapján.
KOMMENTEK

Szállástipp
Hotel Sole csillagcsillagcsillagSuperior
A Hotel Sole Trentino tartományban, Bellamonte - Alpe Lusia sítereptől kb. 3 km-re található családias hotel. Étterem gluténmentes étrenddel, wellness központ pezsgőfürdővel, szaunákkal. 54 szoba saját fürdővel, akár mozgáskorlátozottak számára is, wifi internet!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.