Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Olcsóbb lett több szolgáltatás a Magas-Tátrában

2009.07.23.
Olcsóbb lett több szolgáltatás a Magas-Tátrában A Magas-Tátra hegyvidéki üdülőközpontjai számos újdonságot és eseményt kínálnak, melyek a hegyóriás látogatói számára a nyári idényben vonzóbbá teszik a felhőtlen nyaralást. Sőt, ezekhez az élményekhez most kedvezményes áron lehet hozzájutni.
h i r d e t é s
A legnépszerűbb úti cél idén is a Lomnici-csúcs: minden nap 14 órától 30 %-kal olcsóbb lesz a Tátralomnicból (Tatranská Lomnica) induló, a Kőpataki-tónál (Skalnaté pleso) átszállással folytatódó, Lomnici-csúcsra vezető kabinos liftre érvényes jegy.

Tátralomnicon a közkedvelt rollereken és gokartokon kívül újdonságokkal is találkozhatunk, mint pl. az íjászat és a trambulinok. A Lomnici-nyeregbe (Lomnické sedlo) vezető libegő az állatvilág védelme érdekében csak június utolsó hétvégéjén vehető igénybe. Az itteni turistaösvényeket nemrégiben közérthetőbb turistajelzésekkel látták el. Az új, ún. "Magistrala ticket" segítségével olcsóbb lesz a Magisztrál útvonalon történő túrázás és felvonózás: a jeggyel igénybe lehet venni a Tátralomnicról induló kabinos felvonót a Kőpataki-tóig (1751 m), ahonnan a Magisztrál ösvényen végighaladva egy 2-3 órás túrázással elérhető a tarajkai sikló felső állomása (Hrebienok, 1285 m), innen a siklóval lehet Ótátrafüredre visszajutni.

A több napos TATRY Tourist Card kedvezményes árat biztosít és érvényes minden libegőre, ráadásul, a nyár egész idejére történő meghosszabbíthatósága folytán arra ösztönzi a látogatókat, hogy a nyár folyamán többször is visszatérjenek a Tátrába. Tarajkára a kiránduló az új siklóvasúttal juthat fel, amelyről gyönyörű kilátás nyílik a környék panorámájára. A gyermekek a mini fun-parkban és a tubing-pályán mókázhatnak, az elmúlt évhez viszonyítva a jegy ára itt is csökkent.

Az ide érkező látogatók a Csorba-tó vizén mintegy 15 %-kal olcsóbban csónakázhatnak, a nagyobb csónakparknak köszönhetően pedig elkerülhető a sorban állás is.

Újdonság a Tátrai nyári kártya (Tatranská letná karta) is, amely három pompás attrakcióra nyújt kedvezményes belépőt egészen 33%-os értékig – a felvonókra, az Aquacity élményfürdőre és a golfiskolába.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel #Covid infók síelőknek FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »