Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Óriáscsúszda épül Eplényben. Te kipróbálnád?

2021.06.13. sielok.hu

Az eplényi Síaréna Kft egy új - tavasztól őszig igénybe vehető - attrakció megépítését tervezi. A beruházás során létrejövő csúszda a világ leghosszabb óriáscsúszdája lesz.
Részlet az óriáscsúszda látványtervéből
Részlet az óriáscsúszda látványtervéből
A projekt célja, hogy a Bakony szívében lévő kis település méltó helyet foglaljon el a világ turisztikai térképén. Eplény Síarénája a téli sportok szerelmeseinek egyik legismertebb hazai sportlétesítménye. A cél, hogy a település természeti kincseit kihasználva egy nagyszabású négyévszakos turisztikai attrakciót hozzon létre. Így jött létre az ötlet, hogy egy tavasztól őszig használható óriás vízicsúszda épüljön a Kalandhegyen.

A minden korosztály számára biztonságosan használható csúszdával kapcsolatban a projekt vezetői néhány kérdéssel szeretnék felmérni a leendő célközönség véleményét. A piackutatást a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karával együttműködésben végzi a Síaréna Kft.

Ezúton kérjük olvasóinkat, hogy a kérdőív kitöltésével segítsék a tervek megvalósítását. Így a beruházók már a csúszda megépítésnél figyelhetnek azokra a szempontokra, elvárásokra, melyek a látogató közönség számára vonzóvá teszik az attrakciót. Kérdőív kitöltése 
A tervezett óriás vízicsúszda látványterve | Kép forrása: epleny.hu
A tervezett óriás vízicsúszda látványterve | Kép forrása: epleny.hu
KOMMENTEK
bouquetk | 2021.06.14. 08:58
Amennyire készséges volt a Siaréna itt ezen az oldalon, majd rohanok kitölteni.
patkaizsolt | 2021.06.14. 13:32
Nekem eddig még nem volt negatív tapasztalatom velük, így kitöltöttem.
WéberF | 2021.06.30. 18:11
Ha ez egy zárt csőrendszerű vizicsúzda, akkor elmeorvosi szakvéleményt kellene kérnie a kitalálójának, mielőtt saját maga beleindulna! WFeri
szitibo69 | 2021.07.17. 23:21
Naná, hogy kipróbálnám, nekem sem volt még eddig negatív tapasztalatom velük, Szeretném tudni, hogy ez tényleg zárt csőrendszer lesz-e, mert, ha igen, akkor legalább a felső része legyen a mega óriás csúszdának átlátszó, azaz víztiszta plexiből, hogy csúszás közben is kilehessen látni, gyönyörködni a tájban, mert ez így jelentősen csökkentené a bezártság érzetet, és szeretném még azt is tudni, hogy ez vajon milyen hosszú lesz valójában, vagyis hány méter. Margit szigeten a Palatinusban és Újpesten az Aquaworldben is sokat csúszom, kipróbáltam az osztrák vízi csúszdát is Locsmándon (Lutzmansburgban) Zsira határfalu irányába található legközelebb.

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.