Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Óriáscsúszda épül Eplényben. Te kipróbálnád?

2021.06.13. | Szerző: sielok.hu
Az eplényi Síaréna Kft egy új - tavasztól őszig igénybe vehető - attrakció megépítését tervezi. A beruházás során létrejövő csúszda a világ leghosszabb óriáscsúszdája lesz.
Részlet az óriáscsúszda látványtervéből
h i r d e t é s
A projekt célja, hogy a Bakony szívében lévő kis település méltó helyet foglaljon el a világ turisztikai térképén. Eplény Síarénája a téli sportok szerelmeseinek egyik legismertebb hazai sportlétesítménye. A cél, hogy a település természeti kincseit kihasználva egy nagyszabású négyévszakos turisztikai attrakciót hozzon létre. Így jött létre az ötlet, hogy egy tavasztól őszig használható óriás vízicsúszda épüljön a Kalandhegyen.

A minden korosztály számára biztonságosan használható csúszdával kapcsolatban a projekt vezetői néhány kérdéssel szeretnék felmérni a leendő célközönség véleményét. A piackutatást a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karával együttműködésben végzi a Síaréna Kft.

Ezúton kérjük olvasóinkat, hogy a kérdőív kitöltésével segítsék a tervek megvalósítását. Így a beruházók már a csúszda megépítésnél figyelhetnek azokra a szempontokra, elvárásokra, melyek a látogató közönség számára vonzóvá teszik az attrakciót. Kérdőív kitöltése
A tervezett óriás vízicsúszda látványterve | Kép forrása: epleny.hu
2021.06.14. 08:58:49 bouquetk
Amennyire készséges volt a Siaréna itt ezen az oldalon, majd rohanok kitölteni.
2021.06.14. 13:32:02 patkaizsolt
Nekem eddig még nem volt negatív tapasztalatom velük, így kitöltöttem.
2021.06.30. 18:11:13 WéberF
Ha ez egy zárt csőrendszerű vizicsúzda, akkor elmeorvosi szakvéleményt kellene kérnie a kitalálójának, mielőtt saját maga beleindulna! WFeri
2021.07.17. 23:21:54 szitibo69
Naná, hogy kipróbálnám, nekem sem volt még eddig negatív tapasztalatom velük, Szeretném tudni, hogy ez tényleg zárt csőrendszer lesz-e, mert, ha igen, akkor legalább a felső része legyen a mega óriás csúszdának átlátszó, azaz víztiszta plexiből, hogy csúszás közben is kilehessen látni, gyönyörködni a tájban, mert ez így jelentősen csökkentené a bezártság érzetet, és szeretném még azt is tudni, hogy ez vajon milyen hosszú lesz valójában, vagyis hány méter. Margit szigeten a Palatinusban és Újpesten az Aquaworldben is sokat csúszom, kipróbáltam az osztrák vízi csúszdát is Locsmándon (Lutzmansburgban) Zsira határfalu irányába található legközelebb.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »