Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Óriáscsúszda épül Eplényben. Te kipróbálnád?

2021.06.13. sielok.hu

Az eplényi Síaréna Kft egy új - tavasztól őszig igénybe vehető - attrakció megépítését tervezi. A beruházás során létrejövő csúszda a világ leghosszabb óriáscsúszdája lesz.
Részlet az óriáscsúszda látványtervéből
Részlet az óriáscsúszda látványtervéből
A projekt célja, hogy a Bakony szívében lévő kis település méltó helyet foglaljon el a világ turisztikai térképén. Eplény Síarénája a téli sportok szerelmeseinek egyik legismertebb hazai sportlétesítménye. A cél, hogy a település természeti kincseit kihasználva egy nagyszabású négyévszakos turisztikai attrakciót hozzon létre. Így jött létre az ötlet, hogy egy tavasztól őszig használható óriás vízicsúszda épüljön a Kalandhegyen.

A minden korosztály számára biztonságosan használható csúszdával kapcsolatban a projekt vezetői néhány kérdéssel szeretnék felmérni a leendő célközönség véleményét. A piackutatást a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karával együttműködésben végzi a Síaréna Kft.

Ezúton kérjük olvasóinkat, hogy a kérdőív kitöltésével segítsék a tervek megvalósítását. Így a beruházók már a csúszda megépítésnél figyelhetnek azokra a szempontokra, elvárásokra, melyek a látogató közönség számára vonzóvá teszik az attrakciót. Kérdőív kitöltése 
A tervezett óriás vízicsúszda látványterve | Kép forrása: epleny.hu
A tervezett óriás vízicsúszda látványterve | Kép forrása: epleny.hu
KOMMENTEK
bouquetk | 2021.06.14. 08:58
Amennyire készséges volt a Siaréna itt ezen az oldalon, majd rohanok kitölteni.
patkaizsolt | 2021.06.14. 13:32
Nekem eddig még nem volt negatív tapasztalatom velük, így kitöltöttem.
WéberF | 2021.06.30. 18:11
Ha ez egy zárt csőrendszerű vizicsúzda, akkor elmeorvosi szakvéleményt kellene kérnie a kitalálójának, mielőtt saját maga beleindulna! WFeri
szitibo69 | 2021.07.17. 23:21
Naná, hogy kipróbálnám, nekem sem volt még eddig negatív tapasztalatom velük, Szeretném tudni, hogy ez tényleg zárt csőrendszer lesz-e, mert, ha igen, akkor legalább a felső része legyen a mega óriás csúszdának átlátszó, azaz víztiszta plexiből, hogy csúszás közben is kilehessen látni, gyönyörködni a tájban, mert ez így jelentősen csökkentené a bezártság érzetet, és szeretném még azt is tudni, hogy ez vajon milyen hosszú lesz valójában, vagyis hány méter. Margit szigeten a Palatinusban és Újpesten az Aquaworldben is sokat csúszom, kipróbáltam az osztrák vízi csúszdát is Locsmándon (Lutzmansburgban) Zsira határfalu irányába található legközelebb.

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.