Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Óriási induló terület és 40 új snowboard Eplényben

2013.10.11. Intersport Síaréna

Ahogy múlt héten megtudhattuk idén kivilágítják a 7-es sípályát, amivel együtt már több, mint 4 km sípályán síelhetünk majd sötétedés után a Nordica Síarénában. Elárulták azt is, hogy építenek egy újabb ülőliftet a meglévő Szent Sólyom négyüléses mellé.
Lássuk mit tartogat még a 2013/2014-es, 52 pontos fejlesztési program. Itt a következő hírcsomag.

Tereprendezést hajtanak végre a 6-os pálya felső szakaszán. Ezzel az átalakítással egy 300 méter hosszú és 60 méter széles kezdő pálya jön létre. A 6-os pálya így még kezdőbarátabb és biztonságosabb lesz.

A Das Weltauto körvárral szemben az 1-es és a 7-es számú sípálya 80 méter hosszúságban történő összenyitásával egy hatalmas, mintegy másfél hektár méretű induló terület kerül kialakításra. A bővítésnek köszönhetően még tágasabb lesz a hegytetőn rendelkezésre álló tér.

Az egyes csákányos lift egy új, erősebb motort kapott. A felvonó így még üzembiztosabban fog működni, és könnyedén dacol majd a Malom-völgy hideg mikroklímájával.

A kölcsönző kollekciójának bővítése, frissítése érdekében 40 db új snowboard és snowboardcipő került beszerzésre. Reméljük, hogy minél előbb beköszönt a tél és mielőbb kipróbálhatjuk az új felszereléseket!

A még jobb helyszíni tájékoztatás érdekében két új nagyméretű térkép került kihelyezésre, továbbá rengeteg pálya szám jelölést és figyelmeztető táblát helyeznek el a pályarendszer területén.

KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.