Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Óriási induló terület és 40 új snowboard Eplényben

2013.10.11. | Szerző: Intersport Síaréna
Ahogy múlt héten megtudhattuk idén kivilágítják a 7-es sípályát, amivel együtt már több, mint 4 km sípályán síelhetünk majd sötétedés után a Nordica Síarénában. Elárulták azt is, hogy építenek egy újabb ülőliftet a meglévő Szent Sólyom négyüléses mellé.
Lássuk mit tartogat még a 2013/2014-es, 52 pontos fejlesztési program. Itt a következő hírcsomag.

Tereprendezést hajtanak végre a 6-os pálya felső szakaszán. Ezzel az átalakítással egy 300 méter hosszú és 60 méter széles kezdő pálya jön létre. A 6-os pálya így még kezdőbarátabb és biztonságosabb lesz.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A Das Weltauto körvárral szemben az 1-es és a 7-es számú sípálya 80 méter hosszúságban történő összenyitásával egy hatalmas, mintegy másfél hektár méretű induló terület kerül kialakításra. A bővítésnek köszönhetően még tágasabb lesz a hegytetőn rendelkezésre álló tér.

Az egyes csákányos lift egy új, erősebb motort kapott. A felvonó így még üzembiztosabban fog működni, és könnyedén dacol majd a Malom-völgy hideg mikroklímájával.

A kölcsönző kollekciójának bővítése, frissítése érdekében 40 db új snowboard és snowboardcipő került beszerzésre. Reméljük, hogy minél előbb beköszönt a tél és mielőbb kipróbálhatjuk az új felszereléseket!

A még jobb helyszíni tájékoztatás érdekében két új nagyméretű térkép került kihelyezésre, továbbá rengeteg pálya szám jelölést és figyelmeztető táblát helyeznek el a pályarendszer területén.

Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 109 vendég és 13 regisztrált felhasználó látogatja.