Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Óriási induló terület és 40 új snowboard Eplényben

2013.10.11. Intersport Síaréna

Ahogy múlt héten megtudhattuk idén kivilágítják a 7-es sípályát, amivel együtt már több, mint 4 km sípályán síelhetünk majd sötétedés után a Nordica Síarénában. Elárulták azt is, hogy építenek egy újabb ülőliftet a meglévő Szent Sólyom négyüléses mellé.
Lássuk mit tartogat még a 2013/2014-es, 52 pontos fejlesztési program. Itt a következő hírcsomag.

Tereprendezést hajtanak végre a 6-os pálya felső szakaszán. Ezzel az átalakítással egy 300 méter hosszú és 60 méter széles kezdő pálya jön létre. A 6-os pálya így még kezdőbarátabb és biztonságosabb lesz.

A Das Weltauto körvárral szemben az 1-es és a 7-es számú sípálya 80 méter hosszúságban történő összenyitásával egy hatalmas, mintegy másfél hektár méretű induló terület kerül kialakításra. A bővítésnek köszönhetően még tágasabb lesz a hegytetőn rendelkezésre álló tér.

Az egyes csákányos lift egy új, erősebb motort kapott. A felvonó így még üzembiztosabban fog működni, és könnyedén dacol majd a Malom-völgy hideg mikroklímájával.

A kölcsönző kollekciójának bővítése, frissítése érdekében 40 db új snowboard és snowboardcipő került beszerzésre. Reméljük, hogy minél előbb beköszönt a tél és mielőbb kipróbálhatjuk az új felszereléseket!

A még jobb helyszíni tájékoztatás érdekében két új nagyméretű térkép került kihelyezésre, továbbá rengeteg pálya szám jelölést és figyelmeztető táblát helyeznek el a pályarendszer területén.

KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.