Menü ≡

Országos Snowboard Diákbajnokság lesz a Mátrában

2019.02.07. | Frissítve: 2019.02.12. | Szerző: Magyar Snowboard Szövetség
Február 15-én pénteken, a Mátraszentistváni Síparkban rendezik az MSBSZ – Store13 Országos Snowboard Diákbajnokságot, a tél legnagyobb hazai snowboardos diákversenyét.
h i r d e t é s
Immáron hagyomány, hogy a szezon legnagyobb diákversenyének a Mátraszentistváni Sípark ad otthont. A Magyar Snowboard Szövetség számára kiemelten fontos, hogy a versenyt magyar síterepen rendezzék, hiszen az előző évek tapasztalata bizonyítja, hogy így többen tudnak részt venni rajta. A verseny igazi családi-közösségi élmény is, remek program a hétvégére!

A vállalkozó kedvű ifjú snowboardosokat különböző korcsoportban, 20 éves korig nevezhetnek az Országos Snowboard Diákbajnokságra.

Amellett, hogy a dobogósok a Store13 jóvoltából értékes díjakat vihetnek haza, ez a legjobb lehetőség az új tehetségek felfedezésére. A Magyar Snowboard Szövetség ugyanis az előző évek gyakorlatát követve ezúttal is egy ausztriai edzőtáborral és a felnőtt Országos Bajnokságon való részvételi lehetőséggel díjazza a hat legtehetségesebb versenyzőt.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Utánpótlás válogatottunk és junior csapatunk szinte minden tagja itt hívta fel magára korábban a figyelmet. Ők már nemzetközi FIS junior versenyeken indulnak, amely az első lépcsőfok az Európa-kupa és a FIS Világkupa felé.

A versenyen az utánpótlás válogatott versenyzőink közül rajthoz áll majd Czunyi Fanni és Osváth Norbert is.

A diákbajnokságon szlalom és slopestyle szakágban is összemérhetik tudásukat a jelentkezők. A szlalomban az ügyesség mellett a sebesség számít, az időeredmények döntenek a helyezések sorsáról, míg a slopestyle versenyben a különböző elemeken bemutatott trükkökkel a pontozóbírókat kell lenyűgözni.

A verseny programja és további részletei megtalálhatók a szövetség eseménynaptárában, erre a linkre kattintva.

Az esemény Facebook oldala ezen a linken érhető el.

Minden érdeklődőt szeretettek vár a Magyar Snowboard Szövetség!
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó szervezetek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »