Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Országos Snowboard Diákbajnokság lesz a Mátrában

2019.02.07. 2019.02.12. MSBSZ | frissítve: 2019.02.12.

Február 15-én pénteken, a Mátraszentistváni Síparkban rendezik az MSBSZ – Store13 Országos Snowboard Diákbajnokságot, a tél legnagyobb hazai snowboardos diákversenyét.
Kép: Magyar Snowboard Szövetség
Kép: Magyar Snowboard Szövetség
Immáron hagyomány, hogy a szezon legnagyobb diákversenyének a Mátraszentistváni Sípark ad otthont. A Magyar Snowboard Szövetség számára kiemelten fontos, hogy a versenyt magyar síterepen rendezzék, hiszen az előző évek tapasztalata bizonyítja, hogy így többen tudnak részt venni rajta. A verseny igazi családi-közösségi élmény is, remek program a hétvégére!

A vállalkozó kedvű ifjú snowboardosokat különböző korcsoportban, 20 éves korig nevezhetnek az Országos Snowboard Diákbajnokságra.

Amellett, hogy a dobogósok a Store13 jóvoltából értékes díjakat vihetnek haza, ez a legjobb lehetőség az új tehetségek felfedezésére. A Magyar Snowboard Szövetség ugyanis az előző évek gyakorlatát követve ezúttal is egy ausztriai edzőtáborral és a felnőtt Országos Bajnokságon való részvételi lehetőséggel díjazza a hat legtehetségesebb versenyzőt.
Fotó: @MSBSZ
Fotó: @MSBSZ
Utánpótlás válogatottunk és junior csapatunk szinte minden tagja itt hívta fel magára korábban a figyelmet. Ők már nemzetközi FIS junior versenyeken indulnak, amely az első lépcsőfok az Európa-kupa és a FIS Világkupa felé.

A versenyen az utánpótlás válogatott versenyzőink közül rajthoz áll majd Czunyi Fanni és Osváth Norbert is.

A diákbajnokságon szlalom és slopestyle szakágban is összemérhetik tudásukat a jelentkezők. A szlalomban az ügyesség mellett a sebesség számít, az időeredmények döntenek a helyezések sorsáról, míg a slopestyle versenyben a különböző elemeken bemutatott trükkökkel a pontozóbírókat kell lenyűgözni.

A verseny programja és további részletei megtalálhatók a szövetség eseménynaptárában, erre a linkre kattintva.

Az esemény Facebook oldala ezen a linken érhető el.

Minden érdeklődőt szeretettek vár a Magyar Snowboard Szövetség!
KOMMENTEK

Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.