Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Csúcs: az Alpok síterepei a londoni metrótérképen

2013.11.11. Bata Attila

Ez már tényleg csak a megszállottaknak való. A londoni metró állomásait poénból az utóbbi időben többször is átnevezték már. Ezúttal már a síőrülteknek is lehet saját, síelős metrótérképe, ahol megállókat a kedvenc síterepeikre nevezték át.
A londoni olimpia idején már átnevezték a megállókat a világ legjobb sportolóiról, majd később a legjobb focisták is megkapták a megállóikat. A félreértések elkerülése miatt, a megállók tábláit a gyakorlatban nem cserélték ki, igazából csak újabb és újabb „elméleti” térképek kerülnek elő.

A www.frozenunderground.com A honlap pedig egyenesen a síelőknek kínál ilyen térképeket, különböző méretekben és különböző árakon. Van már külön osztrák vagy francia térkép, de létezik az Alpok országaiból összeállított rajz is.

Sőt, arra is van lehetőség, hogy valaki összegyűjtse a kedvenceit és megtervezze a saját térképét, amiből akár poszter méretűt is küldenek a részére.

A megállókon kívül a metróvonalakat is átnevezték, van itt pl. Glühwein vagy Apres-ski vonal is, a szokásos kék, piros, vagy fekete vonalakon kívül.

Ha valaki, esetleg, átrajzolja a budapesti metrótérképet, mi szívesen közzétesszük :))
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.