Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Osztrák síversenyek: továbbra is az ORF közvetíthet

2017.09.13. Bata Attila

Három évvel hosszabbította meg az Osztrák Sí Szövetség az osztrák közszolgálati média szerződését, amelynek értelmében továbbra is az ORF közvetíthet az Ausztriában rendezendő alpesi- és északi síversenyekről, valamint a snowboard és freestyle eseményekről.
Kép: Hahnenkamm-Rennen Kitzbühel
Kép: Hahnenkamm-Rennen Kitzbühel
Valószínűleg a nézők nagy része nem bánja, hogy a fizetős tévéadók helyett továbbra is az ORF közvetíti az osztrák téli sport rendezvényeket. A hírek szerint a Sky tévé is érdeklődött a jogok iránt, de a szövetség a már bevált közvetítés mellett döntött. Az ORF adásait néhány kábelszolgáltató kínálatában itthon is lehet követni. Versenyek előtti beharangozójuk, közvetítéseik és verseny utáni elemzésük színvonala külön példa a többi tévétársaságnak is.
Night Race Schladmingban - kép: sielok.hu
Night Race Schladmingban - kép: sielok.hu
A sí közvetítések a legnézettebb sportesemények közé tartoznak Ausztriában. A legnépszerűbb versenyek alatt pedig az osztrákok nem is nagyon néznek mást. A tavalyi schladmingi éjszakai versenyt 1,6 millióan látták. A híres kitzbüheli lesiklást szombat délelőtt 1,4 millióan kísérték figyelemmel, a nézők 73%-a kapcsolt a kultikus versenyre. 
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.