Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Pénteken a Sípark versenypályája is kinyit!

2015.02.05. 2015.02.06. Sípark.hu | frissítve: 2015.02.06.

Az 1-es jelzésű, Nemzetközi Síszövetség (FIS) által minősített sípálya, a minősítésnek köszönhetően nemzetközi profi női és férfi szlalomversenyek is lebonyolíthatóak. A pálya paraméterei alapján még akár női világkupa rendezésére is alkalmas.
A pálya 820 méterről indul és 680 méteren van a cél. A teljes hossza 514 méter, 140 méter szintkülönbséggel.

A hóágyúzásnak köszönhetően sorra nyílnak meg a Sípark pályái. A Hófesztivál idején nyílt meg a 3-as piros pálya és a HócsúszdaPark. Ma az 5B jelzésű, 300 méter hosszú szerpentin szakaszt adtuk át a síelőknek, amelyen a hóréteg átlagosan 50 cm. Még ratrakolás előtt áll és pénteken nyitjuk a fent említett, 1-es piros-fekete pályánkat, amelyen 30 cm a tömörített hó.

Ezzel elmondható, hogy péntektől minden hóágyúzható pálya üzemel a Síparkban, 3,5 km hosszban és mellettük az összes felvonó jár!

A hétvégére nagyon jó napos, de hideg idő várható. Így nem állítjuk le a hóágyúkat, hizlaljuk a havat, amíg az időjárás csak engedi.

Pénteken és szombaton esti sízés is lesz. A felvonók 9:30-21:00-ig járnak. Érdemes kihasználni az alkalmat, hogy ilyen változatos pályákon lehet csúszni a Síparkban.
KOMMENTEK

Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.