Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Pénteken a Sípark versenypályája is kinyit!

2015.02.05. | Frissítve: 2015.02.06. | Szerző: Erbeszkorn Tamás | Sípark.hu
Az 1-es jelzésű, Nemzetközi Síszövetség (FIS) által minősített sípálya, a minősítésnek köszönhetően nemzetközi profi női és férfi szlalomversenyek is lebonyolíthatóak. A pálya paraméterei alapján még akár női világkupa rendezésére is alkalmas.
A pálya 820 méterről indul és 680 méteren van a cél. A teljes hossza 514 méter, 140 méter szintkülönbséggel.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A hóágyúzásnak köszönhetően sorra nyílnak meg a Sípark pályái. A Hófesztivál idején nyílt meg a 3-as piros pálya és a HócsúszdaPark. Ma az 5B jelzésű, 300 méter hosszú szerpentin szakaszt adtuk át a síelőknek, amelyen a hóréteg átlagosan 50 cm. Még ratrakolás előtt áll és pénteken nyitjuk a fent említett, 1-es piros-fekete pályánkat, amelyen 30 cm a tömörített hó.

Ezzel elmondható, hogy péntektől minden hóágyúzható pálya üzemel a Síparkban, 3,5 km hosszban és mellettük az összes felvonó jár!

A hétvégére nagyon jó napos, de hideg idő várható. Így nem állítjuk le a hóágyúkat, hizlaljuk a havat, amíg az időjárás csak engedi.

Pénteken és szombaton esti sízés is lesz. A felvonók 9:30-21:00-ig járnak. Érdemes kihasználni az alkalmat, hogy ilyen változatos pályákon lehet csúszni a Síparkban.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 25 vendég és 1 regisztrált felhasználó látogatja.