Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Porhótenger és kedvezményes jegyárak Eplényben!

2013.12.18. Intersport Síaréna

Rengeteg frissen ratrakolt porhó borítja a NordicaSíaréna pályáit. Ma éjjel 26 hóágyúval 3500 köbméter havat gyártottak, szezonkezdet óta pedig már összesen 34 000 köbmétert ágyúztak. Holnap reggelig várhatóan további 6 000 köbméter hó készül még.
Jelenleg síelhető a teljes 1-es, az 1/b pálya és az 1-es számú tanulópálya, szombat óta már a négyüléses felvonó is szárnyal. A tervek szerint csütörtökön megnyitják a T2 tanulópályát. Bíznak benne, hogy a hidegpárna kitart. Ha továbbra is megfelelő lesz a hőmérséklet, akkor hétvégén akár már a 6-os és 7-es pályákon is lehet majd csúszni, de még nagyon sok múlik az időjáráson.

Karácsonyig 20% kedvezményt adnak az érvényes jegyárakból és a síoktatásból. Mindehhez a felszerelés is akciósan beszerezhető a Sportokboltja.hu webáruházban, ahol ünnepi akciók várják az érdeklődőket.

Vasárnap lesz a World Snowboard Day nevű rendezvény Eplényben a NordicaSíaréna, a Meex, a Snowattack Sí- & Snowboard Fesztivál, valamint a Nitro Snowboards Magyarország közös szervezésében. A snowboardozás világnapja alkalmából különleges programokkal várják az érdeklődőket. Lesz buborékszumó, hegyrefutás, olliejam, crazyrace, slalom verseny és XBOX sarok.

KOMMENTEK
Chopoker | 2013.12.18. 13:44
Hihetetlen, hogy nálunk is működik a dolog és nem csak határon túl. Tavaly már jártam itt, igaz csak sífutóléccel, de muszáj volt lesiklanom, hajtott a kíváncsiság...na meg lenn volt a sífutókör! :-)

Így tovább, hajrá!

Egy negatív kritika a megtapasztalt sok jó mellett:

"Karácsonyig 20% kedvezményt adnak az érvényes jegyárakból és a síoktatásból."

Kár, hogy már itt is csak az akciós tábla lett kitéve, kerülöm a plázákat, de már a neten is belefutok sajnos! :-(

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.