Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kivételes esti sízés és színes programok a Síparkban

2011.02.28. 2011.03.05. | frissítve: 2011.03.05.

Kivételes esti sízés és színes programok a Síparkban Kiválóak a hóviszonyok, gyönyörű tél van, így most csütörtökön, március 3-án kivételesen esti sízést tartanak a Mátraszentistván Síparkban! 4-én pénteken is lesz villanyfényes esti síelés. Március első hétvégéjén pedig színes programok várják majd a Síparkba érkezőket!
Hétvégi események és programok

24h JUMP verseny a SaintPista Funparkban

Idén a SaintPista Funparkban kerül megrendezésre a 24 órás BigAir Jump verseny. A verseny célja egyszerű: 24 óra alatt minél több ugrás bemutatása! A zsűri értékelni fogja a legszebb ugrást a legtöbbet ugrót. A SaintPista Funpark területe egész éjszaka meg lesz világítva és járni fog a mellette lévő csákányos sílift! A Sípark hüttéje este 9-kor fog bezárni, de a Kör-Bárban lehetőség lesz a pihenésre.
  • 24h síbérlet ára: 5.500 Ft, ami tartalmazza a 24 órás bérletet és az ugrató használatát
  • Start: Március 4. (péntek) 12:00
  • Finish: Március 5. (szombat) Szombat 12:00
  • További info: Manninger Máté: 20/469-7009

SÍPARK NIGHT SKIING - esti sízés + éjszakai sízés

Különleges élményben lehet része aki kipróbálja az éjszakai sízést, hiszen a 24 órás Jump verseny ideje alatt lehetőség van a Sípark felső részének használatára!
  • 24h Síbérlet ára (12:00-12:00-ig): 5.500 Ft, ami tartalmazza a 24 órás bérletet és a 4-es, 5-ös, 6-os pálya használatát.
  • 12h Síbérlet ára (21:00-9:00-ig): 4.500 Ft, ami tartalmazza a 12 órás éjszakai bérletet és a 4-es, 5-ös, 6-os pálya használatát.

Országos Cserkész Sínap: 2011. március 5. szombat

Első alkalommal kerül megrendezésre az évek óta minden tavasszal megszervezett országos cserkésznap mintájára, de ezúttal téli környezetben. Tartanak síversenyt, külön próbát, lesz síoktatás, és esti buli is. A cserkészek ráadásul saját köreiken belül 20-30 társuknak ingyenesen biztosítják a sísporttal való megismerkedési lehetőséget, profi síoktatókkal.

További info: sinap@cserkesz.hu

Az eseménnyel párhuzamosan zajlik az idei SkiJAM táborok utósínapja is.

Hallássérültek Országos Síversenye: 2011. március 6. vasárnap

Első alkalommal kerül megrendezésre hazánkban, hallássérültek számára amatőr síverseny. Szeretnénk, ha a rendezvény minden évben, hagyományosan megrendezésre kerülne, ahol egyaránt lehetőséget kapnának a jó hangulatú versenyre, akik csak kedvtevésből szeretnék kipróbálni a tudásukat és azok a fiatalok is, akik versenyszerűen szeretnének a sísporttal foglalkozni!

További info: Harangvölgyi András (info@sportaktiv.hu)
KOMMENTEK
elmo | 2011.03.01. 09:29
Jó kis programcsomag, hajrá!

Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.