Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Rauris: 10 fős kabinos épül a síterepen

2016.11.18. Stánicz Balázs

A salzburgi régió kisebb síterepei is fejlesztenek, Raurison 10 fős kabinos épül, egyelőre a felső szekciója. Az alsó, a völgyből érkező folytatása a következő években érkezhet.
Miután a környezetvédelmi hatóság is rábólintott elkezdődött a Waldalm 2016-re keresztelt fejlesztés, melynek keretében az idei szezonra 10 fős kabinos épül. A felvonóoszlopokat, hegy és völgyállomásokat a Doppelmayr építi, míg a kabinos a Carvatech cég jóvoltából készülnek. Az 570 méter szintkülönbséget és több mint 2 kilométer hosszú utat hét percen belül teszi meg a kabinos.

Jelenlegi kapacitása 37 kabinnal nem túl acélos, 1458 fő óránként, de végleges kiépítésekor, az alsó szekció megépülése után 2000 fő feletti kapacitásra lesz képes.

A kabinos melletti szakaszon a hóágyúrendszert is jelentősen kibővítették. Az új felvonó mindenképpen mérföldkő Rauris történetében, kíváncsian várjuk a folytatást.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
AKCIÓK (3)
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.