Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Reiteralm 1 millió eurót költött sípályáira

2008.11.29. Stánicz Balázs

Reiteralm 1 millió eurót költött sípályáira Reiteralm az idén elsősorban a sípályákra koncentrált. Új lejtő nem lesz, de a meglévőket annál szebbé varázsolták; több helyütt jelentősen szélesítették a pályákat, így novembertől nagyobb pálya felületen síelhetünk. A korai hónak köszönhetően már minden lift üzemel!
A tartomány legnagyobb kapacitással bíró kabinos felvonóját már néhány éve megépítették, most a pályák következnek.

Az idei szezonra némileg átszabják a pályákat, azok vonalvezetését, illetve több helyütt szélesítik a lejtőket. Továbbá fejlesztik a hóágyúrendszert, méghozzá annak is a teljesítményét igyekeznek növelni, tehát rövidebb idő alatt még több havat tudnak produkálni. A fejlesztések előreláthatólag egy millió euróba fognak kerülni.

Először is a hatüléses Gasselhöhe melletti pályákat szélesítik, így magát a Gasselhöhe lejtőt egészen a kereszteződésig és a Muldenlift irányában a 3a feketepályát is kiszélesítik. Utóbbira már igencsak ráfért, hiszen helyenként valóban keskenynek bizonyult, különösen a hétvégi napokon

A völgy felé kanyargó 1a sípályát szintén szélesebbre szabják, elsősorban a Lechner-i rész felett. A megnövekedett pályafelülethez új ratrak is szükségeltetik, így egy modern darabbal gazdagodik az immáron nyolcfős flotta.
KOMMENTEK

Szállástippek
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Berghof Mitterberg csillagcsillagcsillag
A Schladming-Dachstein régióban a hegyek között megbújva található a Mitterbergen, Gröbming mellett a Hotel Berghof családi szálloda. A hoteltől busszal és akár autóval is könnyedén elérhetők a közeli sípályák: Stoderzinken 3 km, Schladming 4 hegy 10 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Sunseitn
Hangulatos, osztrák családi panzió a ramsaui fennsíkon 1100 méteren, nyugodt környezetben, 1 km-re a helyi sípályáktól, 8 km-re a dachsteini nagykabinos lifttől, 10 km-re Planaitól. Reggeli kérhető, kisállat hozható.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.