Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Rekordtél után rekordbefektetések a Ski amadé régióban

2018.09.11. 2018.09.13. sielok.hu | frissítve: 2018.09.13.

A 2018/2019-es síszezon látványos újdonságokat tartogat a Ski amadé régióba látogatóknak. Új felvonók létesülnek Gasteinban, Maria Almban és a Flachau - Wagrain - St. Johann síterületen, melynek új neve mostantól: Snow Space Salzburg lett.
Az új Sonntagskogel 2 felvonó látványterve - Wagrain
Az új Sonntagskogel 2 felvonó látványterve - Wagrain
"Ausztria legnagyobb síszövetségeként a közelmúltban elsősorban a hóágyúrendszerek bővítésébe, valamint az élményprogramok és a technológiaszektor fejlesztésére költött befektetésekből profitáltunk. Már régóta a legmodernebb sídesztinációk közé tartozunk és mindent megteszünk azért, hogy ez a jövőben is így legyen". - mondta mai budapesti sajtótájékoztatón Christoph Eisinger, a Ski amadé igazgatója.

Ennek megfelelően a Ski amadé síterepein a 2018/2019 téli szezonra is komoly befektetések valósultak meg, összesen 108 millió euró értékben. Ezek között találhatunk felvonófejlesztéseket, mint például a gasteini "Schlossalm NEU" projekt, amelynek keretén belül létrehoztak egy nagykabinos felvonót (10 fős kabinokkal), amely két szakaszban juttatja majd fel a síelőket a Schlossalmra.
A gasteini "Schlossalm NEU" projekt: 10 fős kabinos felvonó épül a Schlossalmra.
A gasteini "Schlossalm NEU" projekt: 10 fős kabinos felvonó épül a Schlossalmra.
A Natrun-Aberg projekt során a Hochkönig régióban két új nagykabinos felvonót építenek, a Natrun és a Sonnberg felvonókat, amelyek közvetlen kapcsolatot létesítenek majd Maria Almmal. A Snow Space Salzburg (Flachau - Wagrain - St. Johann) síközpontban a Sonntagskogel 2 ülőfelvonót újították fel. Emellett a Ski amadé síterepei pályakarbantartó gépeket és további hóágyúkat is vásároltak, valamint számos kisebb beruházással növelték a szolgáltatások színvonalát.
Idén is 21 millió eurót költenek el a hóágyúrendszerek fejlesztésére.
Idén is 21 millió eurót költenek el a hóágyúrendszerek fejlesztésére.
A Ski amadé síszövetségben összesen 760 kilométernyi sípálya várja a téli sportok kedvelőit és ennek több mint 90 százaléka hóágyúzható. Az elmúlt öt téli szezonban a Ski amadé összesen 129 millió eurót fektetett be a hóágyúrendszerek bővítésébe. Ez a befektetés a kifejezetten magas összeg ellenére is megtérül. Így a 2018/2019-es téli szezonban újra 21 millió eurót költenek el a hóágyúrendszerek fejlesztésére.
Öt régió, 760 kilométernyi sípálya, 270 felvonó, valamint 260 síkunyhó és hegyi étterem - a Ski amadé síszövetség kínálata egyedülálló. A Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig és Großarltal síterepek mind Ausztria legnagyobb síszövetségéhez tartoznak. A rekordtelet követően rekordberuházások következtek összesen több mint 108 millió euró értékben: három új felvonó, egy új applikáció, új Ski amadé - made my day ajánlatcsomagok, kulináris síútvonalak és számtalan kiemelkedő rendezvény teszi még élvezetesebbé a Ski amadéban töltött téli üdülést.

Web: www.skiamade.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Happy Flachau apartmanok
Az apartmanház Flachau központi, ám mégis nyugodt részén várja vendégeit, a StarJet 1 felvonótól kb. 300 méterre és 100 méterre a legközelebbi pékségtől. Szauna és infrakabin is kényezteti a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hideaway Dachstein West
2022 decemberében megnyílt új apartmanház, alpesi környezetben Dachstein West síterep annabergi A1-es felvonójától 8 km-re. 4-6 fős kényelmes, tágas apartmanokkal és 8 fős Penthouse lakással és wellnessel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpin Apart Flachau
Az Alpin Apart vidékies hangulatú, 2-8 fős modern apartmanjai Flachau / Reitdorfban találhatóak, a SpaceJet 1 felvonó völgyállomásától kb. 2,5 km-re. A ház elől ingyenes síbusz indul a sífelvonóhoz. Wellness: beltéri és nyáron kültéri medence, szauna, gőzkabin.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.