Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Rekordtél után rekordbefektetések a Ski amadé régióban

2018.09.11. | Frissítve: 2018.09.13. | Szerző: sielok.hu
A 2018/2019-es síszezon látványos újdonságokat tartogat a Ski amadé régióba látogatóknak. Új felvonók létesülnek Gasteinban, Maria Almban és a Flachau - Wagrain - St. Johann síterületen, melynek új neve mostantól: Snow Space Salzburg lett.
"Ausztria legnagyobb síszövetségeként a közelmúltban elsősorban a hóágyúrendszerek bővítésébe, valamint az élményprogramok és a technológiaszektor fejlesztésére költött befektetésekből profitáltunk. Már régóta a legmodernebb sídesztinációk közé tartozunk és mindent megteszünk azért, hogy ez a jövőben is így legyen". - mondta mai budapesti sajtótájékoztatón Christoph Eisinger, a Ski amadé igazgatója.

Ennek megfelelően a Ski amadé síterepein a 2018/2019 téli szezonra is komoly befektetések valósultak meg, összesen 108 millió euró értékben. Ezek között találhatunk felvonófejlesztéseket, mint például a gasteini "Schlossalm NEU" projekt, amelynek keretén belül létrehoztak egy nagykabinos felvonót (10 fős kabinokkal), amely két szakaszban juttatja majd fel a síelőket a Schlossalmra.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A Natrun-Aberg projekt során a Hochkönig régióban két új nagykabinos felvonót építenek, a Natrun és a Sonnberg felvonókat, amelyek közvetlen kapcsolatot létesítenek majd Maria Almmal. A Snow Space Salzburg (Flachau - Wagrain - St. Johann) síközpontban a Sonntagskogel 2 ülőfelvonót újították fel. Emellett a Ski amadé síterepei pályakarbantartó gépeket és további hóágyúkat is vásároltak, valamint számos kisebb beruházással növelték a szolgáltatások színvonalát.
A Ski amadé síszövetségben összesen 760 kilométernyi sípálya várja a téli sportok kedvelőit és ennek több mint 90 százaléka hóágyúzható. Az elmúlt öt téli szezonban a Ski amadé összesen 129 millió eurót fektetett be a hóágyúrendszerek bővítésébe. Ez a befektetés a kifejezetten magas összeg ellenére is megtérül. Így a 2018/2019-es téli szezonban újra 21 millió eurót költenek el a hóágyúrendszerek fejlesztésére.
Öt régió, 760 kilométernyi sípálya, 270 felvonó, valamint 260 síkunyhó és hegyi étterem - a Ski amadé síszövetség kínálata egyedülálló. A Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig és Großarltal síterepek mind Ausztria legnagyobb síszövetségéhez tartoznak. A rekordtelet követően rekordberuházások következtek összesen több mint 108 millió euró értékben: három új felvonó, egy új applikáció, új Ski amadé - made my day ajánlatcsomagok, kulináris síútvonalak és számtalan kiemelkedő rendezvény teszi még élvezetesebbé a Ski amadéban töltött téli üdülést.

Web: www.skiamade.com
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 194 vendég és 12 regisztrált felhasználó látogatja.