Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Rekordtél után rekordbefektetések a Ski amadé régióban

2018.09.11. 2018.09.13. sielok.hu | frissítve: 2018.09.13.

A 2018/2019-es síszezon látványos újdonságokat tartogat a Ski amadé régióba látogatóknak. Új felvonók létesülnek Gasteinban, Maria Almban és a Flachau - Wagrain - St. Johann síterületen, melynek új neve mostantól: Snow Space Salzburg lett.
Az új Sonntagskogel 2 felvonó látványterve - Wagrain
Az új Sonntagskogel 2 felvonó látványterve - Wagrain
"Ausztria legnagyobb síszövetségeként a közelmúltban elsősorban a hóágyúrendszerek bővítésébe, valamint az élményprogramok és a technológiaszektor fejlesztésére költött befektetésekből profitáltunk. Már régóta a legmodernebb sídesztinációk közé tartozunk és mindent megteszünk azért, hogy ez a jövőben is így legyen". - mondta mai budapesti sajtótájékoztatón Christoph Eisinger, a Ski amadé igazgatója.

Ennek megfelelően a Ski amadé síterepein a 2018/2019 téli szezonra is komoly befektetések valósultak meg, összesen 108 millió euró értékben. Ezek között találhatunk felvonófejlesztéseket, mint például a gasteini "Schlossalm NEU" projekt, amelynek keretén belül létrehoztak egy nagykabinos felvonót (10 fős kabinokkal), amely két szakaszban juttatja majd fel a síelőket a Schlossalmra.
A gasteini "Schlossalm NEU" projekt: 10 fős kabinos felvonó épül a Schlossalmra.
A gasteini "Schlossalm NEU" projekt: 10 fős kabinos felvonó épül a Schlossalmra.
A Natrun-Aberg projekt során a Hochkönig régióban két új nagykabinos felvonót építenek, a Natrun és a Sonnberg felvonókat, amelyek közvetlen kapcsolatot létesítenek majd Maria Almmal. A Snow Space Salzburg (Flachau - Wagrain - St. Johann) síközpontban a Sonntagskogel 2 ülőfelvonót újították fel. Emellett a Ski amadé síterepei pályakarbantartó gépeket és további hóágyúkat is vásároltak, valamint számos kisebb beruházással növelték a szolgáltatások színvonalát.
Idén is 21 millió eurót költenek el a hóágyúrendszerek fejlesztésére.
Idén is 21 millió eurót költenek el a hóágyúrendszerek fejlesztésére.
A Ski amadé síszövetségben összesen 760 kilométernyi sípálya várja a téli sportok kedvelőit és ennek több mint 90 százaléka hóágyúzható. Az elmúlt öt téli szezonban a Ski amadé összesen 129 millió eurót fektetett be a hóágyúrendszerek bővítésébe. Ez a befektetés a kifejezetten magas összeg ellenére is megtérül. Így a 2018/2019-es téli szezonban újra 21 millió eurót költenek el a hóágyúrendszerek fejlesztésére.
Öt régió, 760 kilométernyi sípálya, 270 felvonó, valamint 260 síkunyhó és hegyi étterem - a Ski amadé síszövetség kínálata egyedülálló. A Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig és Großarltal síterepek mind Ausztria legnagyobb síszövetségéhez tartoznak. A rekordtelet követően rekordberuházások következtek összesen több mint 108 millió euró értékben: három új felvonó, egy új applikáció, új Ski amadé - made my day ajánlatcsomagok, kulináris síútvonalak és számtalan kiemelkedő rendezvény teszi még élvezetesebbé a Ski amadéban töltött téli üdülést.

Web: www.skiamade.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hideaway Dachstein West
2022 decemberében megnyílt új apartmanház, alpesi környezetben Dachstein West síterep annabergi A1-es felvonójától 8 km-re. 4-6 fős kényelmes, tágas apartmanokkal és 8 fős Penthouse lakással és wellnessel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.