Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Saalbach: techno fesztivál 2000 méteren

2015.11.16. 2015.12.09. Stánicz Balázs | frissítve: 2015.12.09.

Idén 22. alkalommal jelentkezik a Rave on Snow techno fesztivál, ami minden évben 6-7000 fiatalt csábít a salzburgi hegyek közé. 2015. december 10-13. között éjjel-nappal szól majd a zene, hegyen és völgyben egyaránt.
A rockerek után következnek a raverek, a Bergfestivalt a Rave on Snow váltja fel. Idén immáron 22. alkalommal kerül megrendezésre az Alpok szívében, az idilli Saalbach-Hinterglemmben (Ausztria) a téli szezon legnagyobb – részben open air – elektronikus fesztiválja.
Buli a 2000 méteres Schattbergen
Buli a 2000 méteres Schattbergen
Összesen tíz helyszínnel várják a szervezők a bulizni vágyókat, ebből az egyik 2000 méter magasan - a Schattbergen - található. A hegycsúcsra kabinos felvonóval juthatunk fel és lélegzetelállító kulissza mellett rophatjuk az ütemekre.
Minden évben több ezer fiatalt vonz a rendezvény
Minden évben több ezer fiatalt vonz a rendezvény
Az alpesi fesztivál 2015. december 10-én kezdődik és 13-án ér véget. Az idei fellépők között olyan neves dj-k lesznek, mint Sven Väth, Matthias Kaden, Matthias Tanzmann, Karotte, Marco Bailey, Oliver Koletzki, Thomas Schumacher, Anthony Rother, Animal Trainer, Mike Vinyl és még sokan mások.

A jegyek elővételben 85 euróba, míg a helyszínen 95 euróba kerülnek és a nappali és éjszakai helyszínek mindegyikére érvényesek.
KOMMENTEK
sazsolti | 2015.11.18. 00:18
Hát engem ez nemigen hozott lázba...

Szállástippek
Saalbach Suites
2022 decemberi átadású, 2-7 fős, elegáns szobák és lakosztályok Saalbach-Hinterglemm, vorderglemmi sípályái mellett! Szolgáltatások: parkoló, wifi, wellness részleg, reggeli. Az szálláshely egy saját bárral is rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienresort Rehrenberg
Modern, tágas, kandallós 2-10 fős apartmanok jól felszerelt konyhával Saalbach és Zell am See között, 600 m-re a Zellamseexpress felvonótól. Ingyenes parkolás, wellness-részleg kültéri fűtött medencével, szaunákkal, étterem, kinti-benti játszótér.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Tannenhof
A családi vezetésű barátságos panzió Leogangban, hangulatos szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit Saalbach-Hinterglemm-Leogang sípályáitól 6-7 km-re. Reggelis és félpanziós ellátás is kérhető, a pihenésről panorámás szauna gondoskodik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.