Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Saalbach: techno fesztivál 2000 méteren

2015.11.16. 2015.12.09. Stánicz Balázs | frissítve: 2015.12.09.

Idén 22. alkalommal jelentkezik a Rave on Snow techno fesztivál, ami minden évben 6-7000 fiatalt csábít a salzburgi hegyek közé. 2015. december 10-13. között éjjel-nappal szól majd a zene, hegyen és völgyben egyaránt.
A rockerek után következnek a raverek, a Bergfestivalt a Rave on Snow váltja fel. Idén immáron 22. alkalommal kerül megrendezésre az Alpok szívében, az idilli Saalbach-Hinterglemmben (Ausztria) a téli szezon legnagyobb – részben open air – elektronikus fesztiválja.
Buli a 2000 méteres Schattbergen
Buli a 2000 méteres Schattbergen
Összesen tíz helyszínnel várják a szervezők a bulizni vágyókat, ebből az egyik 2000 méter magasan - a Schattbergen - található. A hegycsúcsra kabinos felvonóval juthatunk fel és lélegzetelállító kulissza mellett rophatjuk az ütemekre.
Minden évben több ezer fiatalt vonz a rendezvény
Minden évben több ezer fiatalt vonz a rendezvény
Az alpesi fesztivál 2015. december 10-én kezdődik és 13-án ér véget. Az idei fellépők között olyan neves dj-k lesznek, mint Sven Väth, Matthias Kaden, Matthias Tanzmann, Karotte, Marco Bailey, Oliver Koletzki, Thomas Schumacher, Anthony Rother, Animal Trainer, Mike Vinyl és még sokan mások.

A jegyek elővételben 85 euróba, míg a helyszínen 95 euróba kerülnek és a nappali és éjszakai helyszínek mindegyikére érvényesek.
KOMMENTEK
sazsolti | 2015.11.18. 00:18
Hát engem ez nemigen hozott lázba...

Szállástippek
Pension Tannenhof
A családi vezetésű barátságos panzió Leogangban, hangulatos szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit Saalbach-Hinterglemm-Leogang sípályáitól 6-7 km-re. Reggelis és félpanziós ellátás is kérhető, a pihenésről panorámás szauna gondoskodik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienresort Rehrenberg
Modern, tágas, kandallós 2-10 fős apartmanok jól felszerelt konyhával Saalbach és Zell am See között, 600 m-re a Zellamseexpress felvonótól. Ingyenes parkolás, wellness-részleg kültéri fűtött medencével, szaunákkal, étterem, kinti-benti játszótér.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Saalbach Suites
2022 decemberi átadású, 2-7 fős, elegáns szobák és lakosztályok Saalbach-Hinterglemm, vorderglemmi sípályái mellett! Szolgáltatások: parkoló, wifi, wellness részleg, reggeli. Az szálláshely egy saját bárral is rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.