Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Saalbach Challenge: folytatódik a síkörhinta kihívás!

2018.01.01. 2020.02.16. sielok.hu | frissítve: 2020.02.16.

Az előző szezon sikere után idén is izgalmas kihívásra invitálja a síelőket Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn síterepe. Az Alpok egyik legnagyobb síkörhintáját kell körbe síelni értékes nyereményekért.
"Ski your limit!", azaz "Síelj a határaidon túl!", ezzel a szlogennel hirdetik meg az Alpok legnagyobb síkörhinta kihívását az ausztriai Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn síterepén.

A Skicircus egybesíelhető körhintája tekintélyes paraméterekkel bír: 12.400 m szintkülönbség 65 km sípálya, ami nagyjából 7 órás síélményt jelent. Extrém esetben teljesíthető 7 óra alatt is, de ez esetben az ebédszünet nem opció.
A síkörhinta térképe segíti a tájékozódást © saalbach.com, Mirja Geh
A síkörhinta térképe segíti a tájékozódást © saalbach.com, Mirja Geh
A kihívásokkal teli síkörhinta Ausztria legváltozatosabb síterületein vezet át, nagyjából 7 óra síeléssel és 32 liftezéssel. Térkép használata erősen ajánlott! Az időeredményt és a megtett távot a skiline.cc segítségével kell rögzíteni és ezen az oldalon kell regisztrálni a kihívásban való részvételhez.

A körhinta különböző szakaszainak teljesítésekor különböző jelvényeket kapnak a versenyzők, a teljes táv teljesítése után pedig megkapják a "The Challenge" nevű jelvényt. Ezt az igazolást kell kinyomtatni a síterepen elhelyezett terminálokon (Unterschwarzachbahn, Asitzbahn, 12er KOGEL, Reiterkogelbahn, Bernkogelbahn, Schönleitenbahn, Schattberg X-press).
7 órányi síelés vár a kihívás résztvevőire © saalbach.com, Mirja Geh
7 órányi síelés vár a kihívás résztvevőire © saalbach.com, Mirja Geh
Az igazolás bemutatásával minden résztvevő kap valamilyen kisebb ajándékot a síterep főpénztárainál. A résztvevők között pedig további 3 fődíjat is kisorsolnak:
  • I. díj: Egyhetes síüdülés 2 fő részére szállással és síbérlettel Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn síterepén

  • II. díj: Síhétvége 2 fő részére részére szállással és síbérlettel Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn síterepén

  • III. díj: 6 napos síbérlet Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn síterepén
A kihívás időtartama: 2019. november 29. 8:00 - 2020. április 13. 18:00
Riport a Skicircus Challenge síkörhinta kihívásról
KOMMENTEK
netgo97 | 2018.01.09. 14:04
Nem csak kihívás.....annál sokkal több. Nagyon szép és változatos a táj, az infrastruktúra mindig nyújt valami újat és meglepőt. Ha nincs sor, és általában nemigen van sor a felvonóknál, akkor jóval kevesebb idő alatt is teljesíthető, de kell hozzá némi elszántság is, hogy valaki megállás nélkül végigcsinálja. 7 óra alatt már a hüttézés is belefér bőven.
ufismails | 2018.01.15. 13:21
Pénteken megcsináltuk, zseniális! Az kell hozzá, hogy ne legyenek sorok a lifteknél, mert 32 liftezés pl. szombat/vasárnap nem rövid...
Ha pályanyitáskor kezdi az ember, még egy Hütte is belefér.
Ötletesek az ajándékok, ezt is vártuk az üzemeltetőktől! :)
B-rec | 2018.01.16. 16:12
Szuper! A hétvégén biztos megcsináljuk. Az ajándékokhoz muszály regisztrálni azon az oldalon, vagy elég a felmutatjuk a termináloknál kinyomtatott útvonalat?
ufismails | 2018.01.16. 17:11
Az ajándékhoz elég kinyomtatni, és bemutatni a kasszánál. A sorsoláson való részvételhez kell regisztrálni.
B-rec | 2018.01.16. 17:14
Köszönöm a választ!
apion | 2018.02.05. 13:39
Január végén mi is megcsináltuk 13 éves kisfiammal, 7 óra alatt. Talán a gyenge pont Fieberbrunnban van, ahol szinte mindegyik lift megállt menet közben rövidebb-hosszabb időre. Nagyon nagy élmény volt.
sígergő | 2018.03.17. 17:35
Ma megcsináltuk a ^Kihívást^ . 6 óra 34 perc volt a teljes idő Enni nem álltunk meg mert délutánra nagyon romlottak a pályák, így féltünk hogy lelassulunk. A kasszánál jelvényt kaptunk. (Van aki kapott mást is ?)
Nagy élmény volt, tényleg kihívás a tavaszi hóban!
Zoltan Koleszar | 2019.01.24. 16:29
ajándékok - vasalható wax, kitűző és fém bögre közül lehetett választani korábban december végén. Egyébként csodálom az osztrákokat, hogy még nem kérték meg valamelyik lesiklójukat, hogy síelje végig rekord idő alatt a kört - első 2-3 menet golyóban amíg nincs senki a pályán/lezárják addig, utána meg emberi mértékkel :-) kíváncsi volnék az időre... szerintem max 4 óra, de lehet tévedek.
osvald | 2019.01.24. 22:32
Sokszor megcsináltam, bár Fieberbrunnal jóval hosszabb lett de teljesíthető egy nap alatt! Amúgy Fieberbrunn szuper, érdemes felfedezni. Jól illik a Sícirkuszba!
sipiattila | 2020.01.20. 07:36
Múlt héten kétszer is megvolt. Pénteken 14:20.-kor már a kezemben volt az ajándék bögre, pedig nem indultam az első lifttel, és pár liftnél várni is kellett. Előző nap Zsombor barátunk a 9 éves kislányával is megcsinálta. Mondjuk Eszterkének ez a hetedik síszezonja, Zsombor meg már sízett le a Mont Blanc.-ról is :-)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Ferienresort Rehrenberg
Modern, tágas, kandallós 2-10 fős apartmanok jól felszerelt konyhával Saalbach és Zell am See között, 600 m-re a Zellamseexpress felvonótól. Ingyenes parkolás, wellness-részleg kültéri fűtött medencével, szaunákkal, étterem, kinti-benti játszótér.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Tannenhof
A családi vezetésű barátságos panzió Leogangban, hangulatos szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit Saalbach-Hinterglemm-Leogang sípályáitól 6-7 km-re. Reggelis és félpanziós ellátás is kérhető, a pihenésről panorámás szauna gondoskodik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Saalbach Suites
2022 decemberi átadású, 2-7 fős, elegáns szobák és lakosztályok Saalbach-Hinterglemm, vorderglemmi sípályái mellett! Szolgáltatások: parkoló, wifi, wellness részleg, reggeli. Az szálláshely egy saját bárral is rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.