Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Saalbach: hóvihar sújtott le a világkupa edzésére

2020.02.12. | Szerző: Bata Attila
Az előrejelzéseknek megfelelően tegnap rendesen fújta a havat Sabine/Ciara, így a saalbachi világkupa verseny lesikló edzését törölni is kellett. Remélhetőleg az orkán ereje mától gyengül és a további edzést és versenyeket már meg tudják rendezni.
Saalbach elég komoly feladatot vett a nyakába, amikor bejelentkezett az eredetileg Kínába tervezett, de a koronavírus miatt törölt férfi világkupa futamok megrendezésére. Két hetük van minden megszervezésére. Azt azért jegyezzük meg, anélkül, hogy csökkentenénk az osztrák síterep érdemeit, hogy az előző hétvégén, ugyanezen a pályán már nemzetközi síversenyt rendeztek. Tehát, okosan kihasználták a lehetőségeiket.
A pálya tehát már remek állapotban várta a tegnapi első edzést, azonban az Alpokba jósolt hóvihar megérkezett, és ahogy a képeken és a videóban is látszik, bőven volt dolguk a pályamunkásoknak.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Az időjárási előrejelzések biztatóak a következő napokra, így valószínűleg a szerdai edzésnek már nem lesz akadálya, a csütörtöki lesiklásra (12:45-kor) pedig már kedvező időjárást jósolnak. Remélhetőleg a pénteki szuper-g futamba (11-kor) sem szól bele az időjárás.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 34 vendég és 6 regisztrált felhasználó látogatja.