Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Saalbach Challenge: folytatódik a síkörhinta kihívás!

2018.01.01. 2020.02.16. sielok.hu | frissítve: 2020.02.16.

Az előző szezon sikere után idén is izgalmas kihívásra invitálja a síelőket Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn síterepe. Az Alpok egyik legnagyobb síkörhintáját kell körbe síelni értékes nyereményekért.
"Ski your limit!", azaz "Síelj a határaidon túl!", ezzel a szlogennel hirdetik meg az Alpok legnagyobb síkörhinta kihívását az ausztriai Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn síterepén.

A Skicircus egybesíelhető körhintája tekintélyes paraméterekkel bír: 12.400 m szintkülönbség 65 km sípálya, ami nagyjából 7 órás síélményt jelent. Extrém esetben teljesíthető 7 óra alatt is, de ez esetben az ebédszünet nem opció.
A síkörhinta térképe segíti a tájékozódást © saalbach.com, Mirja Geh
A síkörhinta térképe segíti a tájékozódást © saalbach.com, Mirja Geh
A kihívásokkal teli síkörhinta Ausztria legváltozatosabb síterületein vezet át, nagyjából 7 óra síeléssel és 32 liftezéssel. Térkép használata erősen ajánlott! Az időeredményt és a megtett távot a skiline.cc segítségével kell rögzíteni és ezen az oldalon kell regisztrálni a kihívásban való részvételhez.

A körhinta különböző szakaszainak teljesítésekor különböző jelvényeket kapnak a versenyzők, a teljes táv teljesítése után pedig megkapják a "The Challenge" nevű jelvényt. Ezt az igazolást kell kinyomtatni a síterepen elhelyezett terminálokon (Unterschwarzachbahn, Asitzbahn, 12er KOGEL, Reiterkogelbahn, Bernkogelbahn, Schönleitenbahn, Schattberg X-press).
7 órányi síelés vár a kihívás résztvevőire © saalbach.com, Mirja Geh
7 órányi síelés vár a kihívás résztvevőire © saalbach.com, Mirja Geh
Az igazolás bemutatásával minden résztvevő kap valamilyen kisebb ajándékot a síterep főpénztárainál. A résztvevők között pedig további 3 fődíjat is kisorsolnak:
  • I. díj: Egyhetes síüdülés 2 fő részére szállással és síbérlettel Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn síterepén

  • II. díj: Síhétvége 2 fő részére részére szállással és síbérlettel Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn síterepén

  • III. díj: 6 napos síbérlet Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn síterepén
A kihívás időtartama: 2019. november 29. 8:00 - 2020. április 13. 18:00
Riport a Skicircus Challenge síkörhinta kihívásról
KOMMENTEK
netgo97 | 2018.01.09. 14:04
Nem csak kihívás.....annál sokkal több. Nagyon szép és változatos a táj, az infrastruktúra mindig nyújt valami újat és meglepőt. Ha nincs sor, és általában nemigen van sor a felvonóknál, akkor jóval kevesebb idő alatt is teljesíthető, de kell hozzá némi elszántság is, hogy valaki megállás nélkül végigcsinálja. 7 óra alatt már a hüttézés is belefér bőven.
ufismails | 2018.01.15. 13:21
Pénteken megcsináltuk, zseniális! Az kell hozzá, hogy ne legyenek sorok a lifteknél, mert 32 liftezés pl. szombat/vasárnap nem rövid...
Ha pályanyitáskor kezdi az ember, még egy Hütte is belefér.
Ötletesek az ajándékok, ezt is vártuk az üzemeltetőktől! :)
B-rec | 2018.01.16. 16:12
Szuper! A hétvégén biztos megcsináljuk. Az ajándékokhoz muszály regisztrálni azon az oldalon, vagy elég a felmutatjuk a termináloknál kinyomtatott útvonalat?
ufismails | 2018.01.16. 17:11
Az ajándékhoz elég kinyomtatni, és bemutatni a kasszánál. A sorsoláson való részvételhez kell regisztrálni.
B-rec | 2018.01.16. 17:14
Köszönöm a választ!
apion | 2018.02.05. 13:39
Január végén mi is megcsináltuk 13 éves kisfiammal, 7 óra alatt. Talán a gyenge pont Fieberbrunnban van, ahol szinte mindegyik lift megállt menet közben rövidebb-hosszabb időre. Nagyon nagy élmény volt.
sígergő | 2018.03.17. 17:35
Ma megcsináltuk a ^Kihívást^ . 6 óra 34 perc volt a teljes idő Enni nem álltunk meg mert délutánra nagyon romlottak a pályák, így féltünk hogy lelassulunk. A kasszánál jelvényt kaptunk. (Van aki kapott mást is ?)
Nagy élmény volt, tényleg kihívás a tavaszi hóban!
Zoltan Koleszar | 2019.01.24. 16:29
ajándékok - vasalható wax, kitűző és fém bögre közül lehetett választani korábban december végén. Egyébként csodálom az osztrákokat, hogy még nem kérték meg valamelyik lesiklójukat, hogy síelje végig rekord idő alatt a kört - első 2-3 menet golyóban amíg nincs senki a pályán/lezárják addig, utána meg emberi mértékkel :-) kíváncsi volnék az időre... szerintem max 4 óra, de lehet tévedek.
osvald | 2019.01.24. 22:32
Sokszor megcsináltam, bár Fieberbrunnal jóval hosszabb lett de teljesíthető egy nap alatt! Amúgy Fieberbrunn szuper, érdemes felfedezni. Jól illik a Sícirkuszba!
sipiattila | 2020.01.20. 07:36
Múlt héten kétszer is megvolt. Pénteken 14:20.-kor már a kezemben volt az ajándék bögre, pedig nem indultam az első lifttel, és pár liftnél várni is kellett. Előző nap Zsombor barátunk a 9 éves kislányával is megcsinálta. Mondjuk Eszterkének ez a hetedik síszezonja, Zsombor meg már sízett le a Mont Blanc.-ról is :-)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Pension Tannenhof
A családi vezetésű barátságos panzió Leogangban, hangulatos szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit Saalbach-Hinterglemm-Leogang sípályáitól 6-7 km-re. Reggelis és félpanziós ellátás is kérhető, a pihenésről panorámás szauna gondoskodik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Saalbach Suites
2022 decemberi átadású, 2-7 fős, elegáns szobák és lakosztályok Saalbach-Hinterglemm, vorderglemmi sípályái mellett! Szolgáltatások: parkoló, wifi, wellness részleg, reggeli. Az szálláshely egy saját bárral is rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienresort Rehrenberg
Modern, tágas, kandallós 2-10 fős apartmanok jól felszerelt konyhával Saalbach és Zell am See között, 600 m-re a Zellamseexpress felvonótól. Ingyenes parkolás, wellness-részleg kültéri fűtött medencével, szaunákkal, étterem, kinti-benti játszótér.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.