Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schladming: a síterep pénztárába is betörtek

2015.12.28. Bata Attila

Ismeretlen tettesek keresték fel a schladmingi síterep pénztárait, jóval zárás után, vagy inkább nem sokkal nyitás előtt. Bérletet nem vettek, de kifosztottak négy pénztárt a völgyben. A rendőrség még most is keresi a tettest vagy inkább tetteseket, akik 12 ezer eurót vittek magukkal az ünnepi időszak bevételéből.
A rendőrség szerint valamikor vasárnap kora reggel, éjfél és reggel hat között törtek be Planai és Reiteralm síterepének négy pénztárába. Mind a négy épület a völgyben található.

A rendőrség szerint az elkövetők ketten lehettek. Egyik pénztárban flexszel vágták fel a trezort, másik két helyen egyszerűen magukkal vitték a kisebb méretű trezorokat. Az eddigi vizsgálat szerint körülbelül 12 000 euró (kb. 3,8 millió forint) tűnt el a pénztárakból.
KOMMENTEK
zirciveterán | 2015.12.28. 10:41
Remélem nem magyarok voltak ! /lehet hogy migránsok? /

Szállástippek
Villa Liesl
Egyedileg berendezett, exkluzív 6-8 fős apartmanok saját szaunával Schladming / Hauser Kaibling síliftjeitől 350 méterre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sporthotel Royer csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Családbarát sportszálloda Schladmingban, 450 méterre a Planai sílifftől, ingyenes sítranszferrel! Wellness részleg medencével, csúszdával, szaunákkal és gyermek medencével. Szolgáltatások: gyermekfelügyelet, tekepálya, teniszpályák, squash, és még sok más beltéri sport.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
TUI BLUE Schladming csillagcsillagcsillag
A schladmingi régió első "felnőttszállodája" karnyújtásnyira található a Planaira vezető kabinos lift alsó állomásától. Az épület tetején egy szauna található, páratlan kilátással a környékbeli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.