Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schladming: mától újabb síterep nyitott ki

2018.11.28. Bata Attila

November 28-án, szerdán reggeltől már lehet síelni a Schladming régió újabb síterepén. A négy hegy közül Planai már az előző héten kinyitott, most pedig az a hegy, ahol Marcel Hirscher is gyakorolt finnországi győzelme előtt, szóval mától Reiteralm is síelhető.
A héten igazán felpörögnek az események a ski Amadé síterepein. Újabb és újabb síterepek nyílnak meg. A szerdai Reiteralm nyitás után a harmadik hegyet, Hauser Kaiblingot, péntektől vehetik birtokba a síelők. A negyedik hegy, Hochwurzen megnyitására még várni kell.

Schladming nagy szenzációját a héten, a már szokásosnak mondható szezonnyitó buli jelenti. Szombaton a Toten Hosen zenekar ad koncertet a síterepen. Már most véssük be naptárunkba a szokásos esti, villanyfényes műlesikló futam dátumát, amelyet január 29-én rendeznek meg, várhatóan ismét 40-50 ezer néző előtt.

A távolabbi síterepek, Flachau és Zauchensee is megkezdik a szezont ezen a hétvégén.

KOMMENTEK

Szállástippek
Bergresort Hauser Kaibling
2019-ben átadott, luxus színvonalú hütték a Schladming 4 hegy sícentrumban, Hauser Kaibling sípályái mellett. A max. 10 fős hütték mindegyike szaunával, valamint kültéri jacuzzival felszerelt!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Liesl
Egyedileg berendezett, exkluzív 6-8 fős apartmanok saját szaunával Schladming / Hauser Kaibling síliftjeitől 350 méterre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Sporthotel Royer csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Családbarát sportszálloda Schladmingban, 450 méterre a Planai sílifftől, ingyenes sítranszferrel! Wellness részleg medencével, csúszdával, szaunákkal és gyermek medencével. Szolgáltatások: gyermekfelügyelet, tekepálya, teniszpályák, squash, és még sok más beltéri sport.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.