Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schladming: mától újabb síterep nyitott ki

2018.11.28. Bata Attila

November 28-án, szerdán reggeltől már lehet síelni a Schladming régió újabb síterepén. A négy hegy közül Planai már az előző héten kinyitott, most pedig az a hegy, ahol Marcel Hirscher is gyakorolt finnországi győzelme előtt, szóval mától Reiteralm is síelhető.
A héten igazán felpörögnek az események a ski Amadé síterepein. Újabb és újabb síterepek nyílnak meg. A szerdai Reiteralm nyitás után a harmadik hegyet, Hauser Kaiblingot, péntektől vehetik birtokba a síelők. A negyedik hegy, Hochwurzen megnyitására még várni kell.

Schladming nagy szenzációját a héten, a már szokásosnak mondható szezonnyitó buli jelenti. Szombaton a Toten Hosen zenekar ad koncertet a síterepen. Már most véssük be naptárunkba a szokásos esti, villanyfényes műlesikló futam dátumát, amelyet január 29-én rendeznek meg, várhatóan ismét 40-50 ezer néző előtt.

A távolabbi síterepek, Flachau és Zauchensee is megkezdik a szezont ezen a hétvégén.

KOMMENTEK

Szállástippek
AKCIÓ
Hotel Berghof Mitterberg csillagcsillagcsillag
A Schladming-Dachstein régióban a hegyek között megbújva található a Mitterbergen, Gröbming mellett a Hotel Berghof családi szálloda. A hoteltől busszal és akár autóval is könnyedén elérhetők a közeli sípályák: Stoderzinken 3 km, Schladming 4 hegy 10 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenchalets Reiteralm
120 m2-es wellness faházak maximum 10 fő részére közvetlenül Reiteralm sípályáinál, a Schladming 4 hegy sípálya rendszerében. Minden ház 4 db hálószobával, nagy nappalival, több fürdőszobával és egyedi wellness szolgáltatásokkal kényezteti vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
TUI BLUE Schladming csillagcsillagcsillag
A schladmingi régió első "felnőttszállodája" karnyújtásnyira található a Planaira vezető kabinos lift alsó állomásától. Az épület tetején egy szauna található, páratlan kilátással a környékbeli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.